Libnet.ro
UNICEF

23:31

In cursa pentru sefia DNA nu s-a inscris nimeni, pana la acest moment. Reactia ministrului Justitiei

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
In cursa pentru sefia DNA nu s-a inscris nimeni, pana la acest moment. Reactia ministrului Justitiei

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, transmite ca niciun procuror nu s-a inscris inca in cursa pentru sefia DNA, insa are convingerea ca numarul candidatilor va fi mai mare decat cel de la concursul pentru functia similara de la DIICOT unde au fost. continuă pe Wall-Street Ro

S-a aflat! Omul din Sistem, ales pentru sefia DNA: Are deja binecuvantarea Ambasadei SUA! (SURSE)

Negocieri intense pentru sefia DNA! Surse din Sistem, citate de Antena 3, arata ca procurorul general Augustin Lazar incearca sa o convinga pe Anca Jurma, procurorul-sef interimar al DNA, sa isi depuna.

Nu vrea nimeni sefia DNA? Tudorel Toader: Pana miercuri nu s-a inscris niciun candidat (VIDEO)

Desi luni este termenul limita pentru depunerea dosarului de inscriere in concursul pentru functia de procuror-sef al DNA, niciun procuror nu a s-a inscris pana miercuri DNA, a dezvaluit chiar ministrul.

Niciun candidat nu s-a inscris la concursul pentru ocuparea functiei de sef al DNA. Tudorel Toader: Sa asteptam pana luni

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a declarat, joi dimineata, ca atunci cand a verificat, in urma cu o zi, niciun procuror nu se inscrisese in cursa pentru sefia DNA, insa are convingerea ca numarul candidatilor va fi mai mare decat cel de la concursul pentru functia de manager al DIICOT.

Frankfurt pierde teren in cursa pentru atragerea bancherilor din Londra

Eforturile facute de Frankfurt pentru atragerea bancherilor care fug din Marea Britanie din cauza iesirii tarii din UE Brexit) sunt in pericol sa-si piarda elanul, conform unei analize Bloomberg.

actualitate, 23:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2161 seconds )