Libnet.ro
UNICEF

23:15

O cursa Ryanair a fost intarziata peste 5 ore din cauza unor probleme tehnice

Antena3 Antena3,
O cursa Ryanair a fost intarziata peste 5 ore din cauza unor probleme tehnice

O cursa de pasageri a companiei aeriene Ryanair, ce trebuia sa efectueze un zbor pe ruta Rome-Cagliari, a fost intarziata mai bine de cinci ore din cauza unor probleme tehnice, anunta reprezentantii aeroportului. continuă pe Antena3

Peste 340 de apeluri la Ambulanta Bucuresti in doar noua ore din cauza caniculei (VIDEO)

Serviciul de Ambulanta a lucrat la foc continuu. 342 de urgente au avut medicii de la Ambulanta Bucuresti in doar 9 ore. Majoritatea, probleme din cauza caldurii sufocante. Oamenii au cazut secerati pe strada,.

CSM: Dosarul ICA a fost repartizat legal completului format din judecatorii Bogdan si Mihalcea

Inspectia Judiciara din Consiliul Superior al Magistraturii a stabilit, in urma verificarilor, ca dosarul ICA, in care Dan Voiculescu a fost condamnat la 10 ani de inchisoare, a fost repartizat in mod legal.

Inspectia Judiciara: Dosarul ICA a fost repartizat LEGAL completului format din judecatorii Bogdan si Mihalcea

Inspectia Judiciara a stabilit, in urma verificarilor cerute de Consiliul Superior al Magistraturii, ca dosarul ICA, in care Dan Voiculescu a fost condamnat la 10 ani de inchisoare, a fost repartizat in mod legal completului format din judecatorii Camelia Bogdan si Alexandru Mihalcea, informeaza Mediafax.

Vezi care a fost cea mai vizitata tara din lume in 2013

Franta a fost anul trecut cea mai vizitata tara din lume, cu 84,7 milioane de turisti straini, in crestere cu 2% fata de 2012. Potrivit unui studiu anual publicat luni si citat de AFP,Statele Unite si.

Franta a fost tara cea mai vizitata din lume in 2013

Franta a fost in 2013 cea mai vizitata tara din lume, cu 84,7 milioane de turisti straini, in crestere cu 2% fata de 2012, potrivit unui studiu anual publicat luni si citat de AFP.

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2015 seconds )