Libnet.ro
UNICEF

17:30

Franta a fost tara cea mai vizitata din lume in 2013

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Franta a fost tara cea mai vizitata din lume in 2013

Franta a fost in 2013 cea mai vizitata tara din lume, cu 84,7 milioane de turisti straini, in crestere cu 2% fata de 2012, potrivit unui studiu anual publicat luni si citat de AFP. continuă pe Ziarul Bursa

Vezi care a fost cea mai vizitata tara din lume in 2013

Franta a fost anul trecut cea mai vizitata tara din lume, cu 84,7 milioane de turisti straini, in crestere cu 2% fata de 2012. Potrivit unui studiu anual publicat luni si citat de AFP,Statele Unite si.

Palinca, tuica diplomatilor. Cum se prepara cea mai buna licoare din tara, renumita si-n Japonia

Scriitorul Felician Pop din Satu Mare dezvaluie in cartea sa, Povestea palincii, de ce aceasta licoare facuta in judetul sau natal e cea mai buna din lume. in zona, bautura e poreclita tuica diplomatilor, ducandu-i-se renumele pana-n Japonia.

Premiera pentru Romania: Simona Halep a devenit, oficial, a doua cea mai buna jucatoare de tenis din lume

WTA a dat publicitatii noul clasament oficial, in care romanca Simona Halep se claseaza pe locul secund, dupa Serena Williams. Aceasta este cea mai buna clasare a unei jucatoare din Romania in tenisul feminin profesionist.

Skully AR-1 cea mai inteligenta casca de motocicleta [VIDEO]

O echipa de americani a lansat campania de finantare pentru cea mai inteligenta casca de motocicleta din lume, care include un GPS, camera retrovizoare si display in fata ochilor. Skully AR-1 are nevoie de o finantare de 250. 000 de dolari pe Indiegogo, dar americanii au reusit sa stranga intr-o singura zi 844. 000 de dolari, adica de trei ori mai mult decat scopul lor initial. Reactia publicului a fost extraordinara la aceasta casca a viitorului. Skully AR-1 are un display in [].

Japonia a emis cea mai inalta alerta de taifun

Japonia a emis cea mai inalta alerta de taifun si a avertizat ca exista riscul declansarii unor alunecari de teren, dupa ce prapadul a maturat tara! Din cauza taifunului, peste un milion de oameni au fost.

Simona Halep, a doua jucatoare din lume in clasamentul WTA

Simona Halep a urcat o pozitie, pana pe locul 2, cu 6. 785 de puncte, in clasamentul jucatoarelor profesioniste de tenis, dat publicitatii luni. Aceasta este cea mai buna clasare din istorie a unei romance, informeaza wtatennis. com.

Simona Halep, a doua jucatoare din lume, conform clasamentului WTA

Simona Halep a urcat o pozitie, pe locul 2, cu 6. 785 de puncte, in clasamentul jucatoarelor profesioniste de tenis, dat publicitatii luni. Aceasta este cea mai buna clasare din istorie a unei romance, relateaza .

Cum raspunde cea mai mare banca din Polonia unei solicitari trimisa de un investitor

PKO Bank Polski PKOBP), cea mai mare banca din Polonia, a fost una dintre companiile cele mai dispuse sa raspunda solicitarii unui presupus investitor, potrivit unui test recent realizat de Wall-Street. ro. Polonezii au fost de acord chiar cu.

Sentinta lui Voiculescu: cea mai aspra pentru un demnitar al ultimilor 25 de ani

Sentinta in dosarul ICA prin care Dan Voiculescu a fost condamnat la zece ani de inchisoare este cea mai aspra pedeapsa dispusa impotriva unui demnitar al ultimilor 25 de ani, intr-un top realizat dupa numarul anilor de detentie din.

Sentinta lui Voiculescu e cea mai aspra pentru un demnitar al ultimilor 25 de ani

Sentinta in dosarul ICA prin care Dan Voiculescu a fost condamnat la zece ani de inchisoare este cea mai aspra pedeapsa dispusa impotriva unui demnitar al ultimilor 25 de ani, intr-un top realizat dupa numarul anilor de detentie din.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2295 seconds )