Libnet.ro
UNICEF

15:01

Vezi care a fost cea mai vizitata tara din lume in 2013

Antena3 Antena3,
Vezi care a fost cea mai vizitata tara din lume in 2013

Franta a fost anul trecut cea mai vizitata tara din lume, cu 84,7 milioane de turisti straini, in crestere cu 2% fata de 2012. Potrivit unui studiu anual publicat luni si citat de AFP,Statele Unite si. continuă pe Antena3

Franta a fost tara cea mai vizitata din lume in 2013

Franta a fost in 2013 cea mai vizitata tara din lume, cu 84,7 milioane de turisti straini, in crestere cu 2% fata de 2012, potrivit unui studiu anual publicat luni si citat de AFP.

Cum raspunde cea mai mare banca din Polonia unei solicitari trimisa de un investitor

PKO Bank Polski PKOBP), cea mai mare banca din Polonia, a fost una dintre companiile cele mai dispuse sa raspunda solicitarii unui presupus investitor, potrivit unui test recent realizat de Wall-Street. ro. Polonezii au fost de acord chiar cu.

Economia Rusiei a franat in T2, cu cea mai slaba crestere din ultimele 15 luni

Cre and sterea economica a Rusiei a incetinit, afi and sand in perioada aprilie-iunie 2014 cea mai slaba dinamica din ultimele cinci trimestre, deoarece sanctiunile impuse de SUA si UE au afectat increderea consumatorilor, transmite Bloomberg.

Palinca, tuica diplomatilor. Cum se prepara cea mai buna licoare din tara, renumita si-n Japonia

Scriitorul Felician Pop din Satu Mare dezvaluie in cartea sa, Povestea palincii, de ce aceasta licoare facuta in judetul sau natal e cea mai buna din lume. in zona, bautura e poreclita tuica diplomatilor, ducandu-i-se renumele pana-n Japonia.

Pepenele rosu: vezi care sunt cele mai utile trucuri de sezon

Pepenele verde este unul dintre fructele cele mai delicioase de vara si este bun pentru organism, avand un efect de a curata pielea si de a o face sa arate mai tanara si frumoasa. Sfaturi de frumusete cu.

Cea mai mare Luna din acest an

Noaptea de 10 august va marca un moment important pentru pasionatii astronomiei din intreaga lume. Luna va ajunge la apogeu si, fiind si Luna plina, va deveni Superluna.

Cea mai calda zi din Romania. Ecuador. HeroinaAspirina. Metronom duminical. Magellan. Hoover. Galeriu. Greenwich.

S-a intamplat pe 10 august .

Japonia a emis cea mai inalta alerta de taifun

Japonia a emis cea mai inalta alerta de taifun si a avertizat ca exista riscul declansarii unor alunecari de teren, dupa ce prapadul a maturat tara! Din cauza taifunului, peste un milion de oameni au fost.

Skully AR-1 cea mai inteligenta casca de motocicleta [VIDEO]

O echipa de americani a lansat campania de finantare pentru cea mai inteligenta casca de motocicleta din lume, care include un GPS, camera retrovizoare si display in fata ochilor. Skully AR-1 are nevoie de o finantare de 250. 000 de dolari pe Indiegogo, dar americanii au reusit sa stranga intr-o singura zi 844. 000 de dolari, adica de trei ori mai mult decat scopul lor initial. Reactia publicului a fost extraordinara la aceasta casca a viitorului. Skully AR-1 are un display in [].

Sentinta lui Voiculescu e cea mai aspra pentru un demnitar al ultimilor 25 de ani

Sentinta in dosarul ICA prin care Dan Voiculescu a fost condamnat la zece ani de inchisoare este cea mai aspra pedeapsa dispusa impotriva unui demnitar al ultimilor 25 de ani, intr-un top realizat dupa numarul anilor de detentie din.

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,213 seconds )