Libnet.ro
UNICEF

23:31

Curtea de Apel Bucuresti ar putea decide in 24 iunie daca mareste pedeapsa lui Adrian Nastase

B1 B1,
Curtea de Apel Bucuresti ar putea decide in 24 iunie daca mareste pedeapsa lui Adrian Nastase

Curtea de Apel Bucuresti a amanat pentru 24 iunie pronuntarea in dosarul privind contopirea pedepselor primite de Adrian Nastase. Instanta ar urma sa decida atunci definitiv daca Adrian Nastase ramane cu . continuă pe B1

Adrian Nastase va afla pe 24 iunie daca judecatorii ii vor mari pedeapsa

Curtea de Apel Bucuresti a amanat pentru 24 iunie pronuntarea in dosarul privind contopirea pedepselor primite de Adrian Nastase. Procurorii anticoruptie cer ca la pedeapsa de patru ani de inchisoare pe care o.

Adrian Nastase afla pe 24 iunie daca i se va mari pedeapsa

Curtea de Apel Bucuresti a amanat pentru 24 iunie pronuntarea in dosarul privind contopirea pedepselor primite de Adrian Nastase, in care procurorii anticoruptie cer ca la pedeapsa de patru ani de inchisoare pe care o executa Adrian Nastase sa se adauge un an.

Fostul presedinte al Camerei de Comert Mihail Vlasov, asteptat joi la Curtea de Apel Bucuresti in dosarul de trafic de influenta

Fostul presedinte al Camerei de Comert Mihail Vlasov este asteptat joi la Curtea de Apel Bucuresti, unde magistratii vor lua in discutie un nou termen din dosarul in care acesta este acuzat de trafic de influenta. Mihail Vlasov se afla in arest la domiciliu din 24 aprilie, dupa ce judecatorii Curti Supreme au admis cererea acestuia de eliberare din arest.

Laszlo Tokes ramane fara Ordinul 'Steaua Romaniei', a decis Curtea de Apel Bucuresti

Curtea de Apel Bucuresti a respins vineri, ca inadmisibila, actiunea deschisa de Laszlo Tokes prin care solicita anularea deciziei Consiliului de Onoare al Ordinului National 'Steaua Romaniei' prin care i s-a retras distinctia 'Steaua Romaniei in grad de cavaler', primita in anul 2009 de la presedintele Traian Basescu, pentru meritele sale in Revolutia din 1989, relateaza Agerpres.

ANI a contestat la Curtea de Apel Bucuresti calitatea de membru in Parlamentul European a lui Mircea Diaconu

Agentia Nationala de Integritate ANI) a contestat la Curtea de Apel Bucuresti CAB) calitatea de membru in Parlamentul European a lui Mircea Diaconu, sesizand si legislativul european ca fostul senator a fost in incompatibilitate.

Dambovita va fi luata cu asalt de bucuresteni, pe 24 iunie

Bucurestenii s-au gandit sa ceara recupera Dambovita pentru agrement intr-un mod inedit. Acestia au anuntat pe o retea de socializare ca pe 24 iunie vor ocupa centrul orasului, dar si raul care strabate Capitala.

ANI contesta la Curtea de Apel si la Parlamentul European calitatea de europarlamentar a lui Mircea Diaconu

Agentia Nationala de Integritate ANI) a contestat la Curtea de Apel Bucuresti CAB) calitatea de membru in Parlamentul European a lui Mircea Diaconu, sesizand si legislativul european ca fostul senator a fost in incompatibilitate. Actiunea ANI a fost inregistrata la Sectia a VIII-a contencios administrativ si fiscal a CAB in 11 iunie.

Mircea Basescu, arestat preventiv pentru 30 de zile: Decizia, contestata la Curtea de Apel Bucuresti

Mircea Basescu este arestat preventiv pentru 30 de zile, au decis magistratii Tribunalului Bucuresti, relateazaB1 TV. Decizia nu este definitiva, ea fiind deja contestata la Curtea de Apel Bucuresti. Mandatul.

Curtea de Apel Bucuresti a respins contestatia lui Tokes fata de decizia de retragere a distinctiei Steaua Romaniei

Curtea de Apel Bucuresti CAB) a decis, vineri, sa respinga actiunea in instanta a lui Laszlo Tokes, care a contestat hotararea Consiliului de Onoare al Ordinului Steaua Romaniei de retragere a distinctiei.

Inalta Curte a decis stramutarea dosarului lui Gruia Stoica la Curtea de Apel Ploiesti dupa patronul GFR a invocat presiuni mediatice

Dosarul in care Gruia Stoica, patronul companiei Grup Feroviar Roman GFR), este acuzat de savarsirea infractiunii de cumparare de influenta in legatura cu o licitatie organizata de Complexul Energetic Oltenia, a fost mutat de la Curtea de Apel Bucuresti la Curtea de Apel Ploiesti, informeaza Agerpres. Decizia a fost luata de Inalta Curte de Casatie si Justitie, instanta care a admis o cerere de stramutare formulata de Gruia Stoica, acesta invocand presiunea mediatica asupra cazului sau.

ştiri de la B1

actualitate, 23:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2179 seconds )