Libnet.ro
UNICEF

01:05

Curtea Constitutionala a respins sesizarile depuse impotriva candidaturii lui Victor Ponta la prezidentiale

Hotnews Hotnews,
 Curtea Constitutionala a respins sesizarile depuse impotriva candidaturii lui Victor Ponta la prezidentiale

Curtea Constitutionala a Romaniei CCR) a respins, duminica seara, cele doua sesizari depuse de persoane fizice impotriva candidaturii liderului PSD, premierul Victor Ponta, la alegerile prezidentiale, anunta Agerpres. continuă pe Hotnews

VIDEO Curtea Constitutionala a respins sesizarile depuse impotriva candidaturii lui Victor Ponta la prezidentiale

Curtea Constitutionala a Romaniei CCR) a respins, duminica seara, cele doua sesizari depuse de persoane fizice impotriva candidaturii liderului PSD, premierul Victor Ponta, la alegerile prezidentiale, anunta Agerpres.

Curtea Constitutionala: Putine state europene au reglementat obligatia identificarii utilizatorilor de cartele prepay

Curtea Constitutionala precizeaza, referitor la deciziile de neconstitutionalitate luate pentru Legea Big-Brother si cea a cartelelor prepay, ca putine state europene au reglementat obligatia identificarii utilizatorilor de astfel de cartele si ca eficacitatea acestei masuri, a constatat Curtea Europeana, nu a fost dovedita.

Curtea Constitutionala reactioneaza la criticile venite din zona serviciilor de informatii si explica de ce a declarat ca neconstitutionale doua legi cerute de comunitatea de informatii

Curtea Constitutionala CCR) a explicat, intr-un comunicat de presa publicat joi pe site-ul propriu, de ce a declarat neconstitutionale legea retentiei datelor legea BigBrother) si legea cartelelor prepay. Cele doua decizii ale CCR au fost criticate explicit de George Maior, seful SRI, dar si de alti purtatori neoficiali de mesaj ai serviciilor de informatii. Astfel de reactii institutionale ale Curtii Constitutionale, sub forma unui comunicat de presa, sunt gesturi rare ale institutiei. CCR explica in comunicatul citat motivele respingerii celor doua legi. Printre argumentele CCR care demonteaza acuzele aduse de seful SRI se numara si faptul ca doar in 6 state europene cumparatorii de cartele telefonice prepay sunt obligati sa furnizeze datele personale. Vezi in articol reactia CCR la acuzele venite dinspre serviciile de informatii .

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2204 seconds )