Libnet.ro
UNICEF

00:07

Cutremur la Teatrul Sica Alexandrescu din Brasov: conducerea a demisionat in bloc, acuzand primaria de abuzuri

Adevărul Adevărul,
Cutremur la Teatrul Sica Alexandrescu din Brasov: conducerea a demisionat in bloc, acuzand primaria de abuzuri

O premiera in teatrul romanesc, dar nu cu un spectacol inedit, ci cu o demisie in bloc a conducerii Teatrului Sica Alexandrescu din Brasov. Potrivit unui comunicat de presa remis de TSA, abuzurile reprezentatilor Primariei Brasov au dus la demisia directorului Claudiu Goga, a contabilei sefe Mariana Hudisteanu si a secretarului literar Oana Bors. continuă pe Adevărul

Inspectia Muncii, ancheta la moara Sapte Spice din Brasov

Inspectia Muncii IM) va cerceta cauzele care au dus la producerea incendiului de joi seara, de la moara Sapte Spice din Brasov, soldata cu moartea unui muncitor si ranirea a alte cinci persoane, conform unui comunicat remis redactiei.

O persoana a murit, in urma exploziei din Brasov

ACTUALIZARE 8:01 O persoana a murit, in urma exploziei ce a avut loc la o fabrica de paine din Brasov, transmit televiziunile de stiri. Alte cinci persoane sunt internate in spital.

O persoana a murit, in urma exploziei din Brasov

ACTUALIZARE 8:01 O persoana a murit, in urma exploziei ce a avut loc la o fabrica de paine din Brasov, transmit televiziunile de stiri. Alte cinci persoane sunt internate in spital.

Care a fost cauza probabila a exploziei din Brasov

Primarul Brasovului, George Scripcaru, a declarat ca explozia de la fabrica de paine Vel Pitar din Brasov s-ar fi produs din cauza nerespectarii concentratiei pulberilor de faina emanate in spatiu inchis, potrivit primelor cercetari la fata locului.

FOTO. EXPLOZIE la o fabrica de paine din Brasov. Prima masura a lui Arafat

O explozie grava a avut loc, joi seara, la fabrica de paine Vel Pitar din Brasov. Prima masura a lui Arafat a fost sa instituie cod rosu.

Explozie la o fabrica de paine din Brasov

ACTUALIZARE 20:50 Zece persoane se afla sub daramaturi Zece persoane sunt prinse sub daramaturi, in explozia care s-a produs in aceasta seara la fabrica de paine din Brasov, transmit televiziunile de stiri.

UPDATE Explozie la fabrica de paine din Brasov: Sase raniti, dintre care trei in stare grava

Sase persoane au fost ranite, dintre care trei grav, in urma exploziei urmate de un incendiu care s-a produs, joi seara, la o fabrica de paine din Brasov. Incendiul a fost stins, iar alte 5 din cele 11 persoane aflate in cladire au iesit nevatamate. Deflagratia s-ar fi produs din cauza nerespectarii concentratiei pulberilor de faina emanate in spatiu inchis, potrivit primelor cercetari la fata locului, a declarat primarul Brasovului, George Scripcaru. UPDATE Vel Pitar informeaza ca informatiile aparute in presa potrivit carora explozia s-ar fi produs la fabrica sa de paine sunt eronate, adaugand ca deflagratia a avut loc la moara societatii Sapte Spice, aflata in apropiere.

Colectiv: Mii de persoane din Brasov, solidari cu miscarea din Bucuresti

Mii de persoane, majoritatea tineri, s-au adunat, miercuri seara, in fata Prefecturii Brasov, in solidaritate cu miscarea de la Bucuresti. Oamenii au venit cu steaguri, pancarte cu mesaje impotriva clasei politice, dar si foi A4 pe care sunt scrise numele celor care au murit in urma incendiului din clubul Colectiv din Capitala.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2163 seconds )