Libnet.ro
UNICEF

21:00

Nu cutremurul din 77 a fost cel mai puternic din Romania. Ce seism l-a depasit cu usurinta si s-a resimtit pana la Moscova

Antena3 Antena3,
Nu cutremurul din 77 a fost cel mai puternic din Romania. Ce seism l-a depasit cu usurinta si s-a resimtit pana la Moscova

Romania a avut de-a lungul istoriei cutremure care au bagat spaima in populatie. Zona Vrancea este cunoscuta pentru activitatea sa seismica. continuă pe Antena3

Asemanari STRANII intre cutremurul din 77 si seismul din noaptea trecuta! VESTILE SUNT CUMPLITE

Cutremurul din aceasta noapte, de peste 5 grade, prezinta trei asemanatori izbitoare cu seismul din 77 . Din fericire seismul produs vineri nu a lasat in urma pagube materiale sau victime.

Cele mai puternice cutremure din Romania in ultimii 200 de ani. Care a fost cel mai mare seism

Seismicitatea din Romania este grupata in mai multe zone epicentrale si, statistic, cutremurele cu magnitudine 6 si peste apar in Vrancea aproape la 10 ani, cu magnitudinea 7 la fiecare 33 de ani, in timp ce cele cu magnitudinea 7,5 sau peste la fiecare 80 de ani. Ai mai jos lista celor mai mari seisme .

Deficitul bugetar a fost de 4,6% din PIB, in 2019. Cel mai mare deficit din ultimii 9 ani

Romania a inregistrat un deficit bugetar de 4,6% din PIB, in 2019, conform executiei preliminare prezentate de Ministerul Finantelor Publice MFP). Practic, este cu 0,2 puncte procentuale peste cel preconizat prin rectificarea bugetara de anul trecut. Este cel mai mare deficit bugetar din ultimii 9 ani.

Noul coronavirus din China - in cel mai bun scenariu, epidemia va dura cateva luni si va cauza zeci de mii de imbolnaviri - cercetatori

Epidemia declansata de noul tip de coronavirus aparut in China, 2019-nCoV, care a provocat peste 100 de decese, va cauza cel putin cateva zeci de mii de imbolnaviri si va dura mai multe luni, in cel mai bun caz, estimeaza experti in epidemiologie, bazandu-se pe primele date disponibile, scrie AFP.

Poate cel mai mare incendiu din Romania: cum au ajuns sa arda sute de hectare la Buzau

Un incendiu masiv de vegetatie a fost inregistrat pe parcursul serii de joi pe raza judetului Buzau. Ar putea fi cel mai mare inregistrat in Romania, in istoria recenta. Autoritatile din Buzau au fost puse pe jar in urma cu mai putin de 24 de ore. Cea mai mare mobilizare de pompieri si voluntari a .

Germania, cel mai mare producator de branza din UE in 2018 Lituania produce mai multa branza decat Romania

Germania a fost in 2018 cel mai mare producator de branza din Uniunea Europeana, cu o cantitate de 2,2 milioane tone, adica 22% din totalul UE, urmata de Franta 1,9 milioane tone) si Italia 1,3 milioane tone), conform datelor publicate vineri de Eurostat. Romania se afla la jumatatea clasamentului, devansata de tari mai mici precum Lituania.

Moment de cumpana in casnicia lui Andrei Duban. Cel mai greu a fost sa ne toleram

Cuplul Gratiela si Andrei Duban este unul cu popularitate in crestere, poate si datorita spectacolului de comedie, jucat pe scena Teatrului Avangardia, Iubito, iti raman dator, dar si pentru aparitiile in diferite show-uri de televiziune. Moment de cumpana in casnicia lui Andrei Duban in acest moment, tanara Gratiela Duban este implicata in Survivor Romania, emisiune .

Afacerile din Romania in 2019: Cel mai mic numar de insolvente din istorie, numar record de entitati active 8213; Analiza

Romania se apropie de finalul ciclului de crestere post criza, potrivit ultimelor date primite de la Registrul Comertului si interpretate de analistii KeysFin in studiul Trending Business. Astfel, in 2019, Romania a ajuns la performanta de a avea cel mai mic numar de insolvente din istorie 6,5 mii), respectiv cu 27% mai mic fata de 2018 si cu 67% fata de 2009. De asemenea, o alta cifra record este si cea a entitatilor economice active companii si PFA-uri) care a insumat 1,36 milioane de entitati in Romania, in 2019.

Romania este statul cu cel mai inalt risc de saracie din UE

Romania a ramas si in anul 2018 statul UE cu cel mai inalt risc de saracie pentru persoanele ocupate.

Angajatii din Romania au cel mai mare risc de saracie din Uniunea Europeana

Romania a facut progrese in reducerea riscului de saracie la persoanele care au un loc de munca, dar cu toate acestea a ramas si in anul 2018 statul UE cu cel mai inalt risc de saracie pentru persoanele ocupate 15,3%), in conditiile in care media in Uniunea Europeana este de 9,5%, arata datele publicate vineri de Eurostat.

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2048 seconds )