Libnet.ro
UNICEF

20:00

Cutremurul din Ecuador: Numarul mortilor a crescut la 413

România Liberă România Liberă,
Cutremurul din Ecuador: Numarul mortilor a crescut la 413

413 persoane au murit, in urma seismului de 7. 8 grade pe Richter care a avut loc, sambata seara, in Ecuador, potrivit celui mai recent bilant publicat de autoritati. continuă pe România Liberă

FOTO: Cutremurul din Ecuador: Numarul mortilor a crescut la 413

413 persoane au murit, in urma seismului de 7. 8 grade pe Richter care a avut loc, sambata seara, in Ecuador, potrivit celui mai recent bilant publicat de autoritati.

Bilantul cutremurului din Ecuador a ajuns la 413 de victime

Vesti triste vin din Ecuador, acolo unde numarul victimelor din cutremurul care a zguduit sambata seara tara a ajuns la 413 morti. La momentul actual bilantul este de 413 morti, a anuntat.

Cutremurul din Ecuador: O echipa de experti americani va oferi asistenta in evaluarea dezastrelor

O echipa de experti americani in gestionarea dezastrelor va ajunge in Ecuador, unde va oferi asistenta autoritatilor, ca urmare a cutremurului de 7. 8 grade pe Richter care a lovit tara, sambata seara.

FOTO + VIDEO: Nou bilant al cutremurului din Ecuador: Cel putin 272 de persoane au murit

Cel putin 272 de persoane au murit, in urma curtremurului de 7,8 grade pe Richter care a avut loc, sambata seara, in Ecuador, potrivit celui mai recent bilant transmis de presedintele ecuadorian Rafael Correa.

Fenomen straniu: Lumina ciudata pe cer, in timpul cutremurului din Ecuador (VIDEO)

O lumina ciudata a aparut pe cer in timpul cutremurului devastator din Ecuador. Lumina, asemnatoare unei comete, a fost observata de mai multe persoane, anunta publicatia El Universo, citata de B1.

Bilantul deceselor provocate de seismul din Ecuador a crescut la 413 morti

Bilantul deceselor provocate de cutremurul cu magnitudinea 7,8 care a afectat sambata Ecuadorul a crescut la 413 morti, iar cautarile continua inca, a anuntat presedintele tarii, Rafael Coreea, care a subliniat ca lucrarile de reconstructie vor costa, probabil, miliarde de dolari si ca aceasta este cea mai grava tragedie cu care s-a confuntat tara in ultimele sapte decenii, relateaza BBC News.

Un cutremur cu magnitudinea 7,8 s-a produs in Ecuador. Cel putin 41 de persoane si-au pierdut viata

Un cutremur cu magnitudinea 7,8 a avut loc, sambata, in Ecuador. Cel putin 41 de persoane si-au pierdut viata , potrivit vicepresedintelui Jorge Glas, precizand ca a fost decretata starea de.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2065 seconds )