Libnet.ro
UNICEF

16:01

Cutremurul din Nepal Aventurierul Google a murit intr-o avalansa pe Everest

Hotnews Hotnews,
 Cutremurul din Nepal Aventurierul Google a murit intr-o avalansa pe Everest

Dan Fredinburg, cel care se autointitulase Aventurierul Google, a murit din cauza unei avalanse declansate pe Everest de cutremurul din Nepal. Din pacate am pierdut pe unul dintre noi in aceasta tragedie, se arata intr-un comunicat postat de Google pe pagina sa de internet. Dan Fredinburg, un vechi membru al companiei, era in Nepal cu alti trei angajati Google pentru a urca pe Everest, scrie sursa citata. continuă pe Hotnews

Ajutor international pentru cei afectati de cutremurul din Nepal: FMI, Google, Unicef, precum si mai multe guverne si-au anuntat sprijnul

Cutremurul devastatator din Nepal a declansat o mobilizare la nivel internationale. Astfel, FMI a anuntat ca este gata sa trimita o echipa in Nepal, pentru evaluarea necesarului de finantare, informeaza.

Avalansa de pe Everest cauzata de cutremurul din Nepal a facut victime: Aventurierul Google a murit

Un vechi membru al companiei Google, cunoscut si sub numele de aventurierul Google a murit prins de avanlansa declansata de cutremurul din Nepal, potrivit Hotnews. Compania a confirmat stirea intr-un.

De ce cutremurul din Nepal nu a fost o surpriza pentru geologi

Cutremurul de 7,9 pe scara Richter care a lovit sambata dimineata Nepal, la ora locala 11. 11, s-a produs la o adancime de 10 km, aproape de capitala Kathmandu. Cutremurul a fost atat de puternic, incat a provocat o avalansa pe varful Everest si a facut mai mult de 2. 000 de victime. Totusi, sunt cateva date stiintifice [] De ce cutremurul din Nepal nu a fost o surpriza pentru geologi Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

MAE: inca 9 cetateni romani, localizati dupa cutremurul din Nepal

MAE a informat duminica ca inca 9 cetateni romani au fost localizati dupa cutremurul din Nepal, toti fiind in siguranta, potrivit Mediafax.

Avalanse pe Everest, dupa cutremurul din Nepal. Ce scrie alpinistul Alex Gavan. Primele precizari ale MAE

Dupa cutremurul din Nepal, s-au produs o serie de avalanse pe Everest, unde se aflau mai multi alpinisti, printre care si romanul Alex Gavan.

Avalanse pe Everest, dupa cutremurul din Nepal. Ce scrie alpinistul Alex Gavan

Dupa cutremurul din Nepal, s-au produs o serie de avalanse pe Everest, unde se aflau mai multi alpinisti, printre care si romanul Alex Gavan.

Cutremurul din Nepal: Google contribuie la gasirea oamenilor disparuti cu ajutorul unui serviciu online

Google contribuie la gasirea persoanelor disparute in urma seismului devastator care a avut loc sambata in Nepal prin intermediul serviciului online Person Finder. Acest serviciu online creat de Google permite supravietuitorilor seismului din Nepal si avalansei de pe muntele Everest sa intre in legatura cu rudele lor care sunt ingrijorate din cauza faptului ca nu mai aveau vesti de la ei.

Masurile luate de MAE, dupa cutremurul din Nepal

Misiunea diplomatica din India are in atentie un grup de alpinisti romani aflati intr-o expeditie in regiune, precum si un grup de turisti romani care se afla in Kathmandu, precizeaza Ministerul Afacerilor Externe, intr-un comunicat. Pana in acest moment, MAE nu a primit solicitari pentru oferirea de sprijin consular si nici vreo informatie privind decesul vreunui roman in urma seismului din Nepal.

Cutremurul din Nepal O echipa a militara indiana a gasit 18 trupuri pe Everest

O echipa a militara indiana a gasit 18 trupuri pe Everest sambata, a declarat un purtator de cuvant al armatei citat de Reuters. Cutremurul devastator din Nepal a declansat avalanse pe munte chiar la inceputul sezonului de ascensiuni.

Nou bilant dupa cutremurul din Nepal: 2.450 de oameni si-au pierdut viata. Aproximativ 6.000 de persoane au fost ranite

450 de oameni si-au pierdut viata in urma cutremurului din Nepal, potrivit unui nou bilant difuzat duminica de un reprezentant al Ministerului de Interne de la Kathmandu, informeaza agentia DPA. Bilantul.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 16:01

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2231 seconds )