Libnet.ro
UNICEF

01:05

Daca iese din UE, Marea Britanie pierde peste 300 miliarde euro

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Daca iese din UE, Marea Britanie pierde peste 300 miliarde euro

O eventuala iesire a Marii Britanii din Uniunea Europeana UE) ar fi foarte costisitoare atat pentru aceasta tara, cat si pentru alte state de pe continent, in special pentru Irlanda, Luxemburg si Belgia, arata un studiu publicat ieri de fundatia Bertelsmann, conform AFP, transmite Agerpres. continuă pe Ziarul Bursa

Multimilionarii din Marea Britanie si-au dublat averile fata de 2009

Multimilionarii din Marea Britanie si-au dublat averile de la declansarea crizei, in 2009, conform clasamentului celor mai bogate persoane, publicata duminica de Sunday Times, top in fruntea caruia se afla proprietarul Warner Music, Len Blavatnik, cu 19,997 miliarde dolari, relateaza agentia EFE, citata de Agerpres.

Len Blavatnik, patronul grupului Warner Music, desemnat cel mai bogat om din Marea Britanie

Len Blavatnik, patronul grupului Warner Music, este cel mai bogat om din Marea Britanie, cu o avere de 13,7 miliarde de lire sterline 19,1 miliarde de euro), potrivit unui top al celor mai bogati oameni din 2015 facut.

Len Blavatnik, patronul grupului Warner Music, este cel mai bogat om din Marea Britanie

Len Blavatnik, patronul grupului Warner Music, a fost desemnat cel mai bogat om din Marea Britanie, cu o avere de 13,7 miliarde de lire sterline 19,1 miliarde de euro), potrivit unui top anual intocmit de publicatia Sunday Times, informeaza bbc. com.

Topul celor mai bogati muzicieni din Marea Britanie

Sir Paul McCartney, Mick Jagger, Ozzy Osboune, Roger Waters si Robbie Williamsse numara printre cei mai bogati muzicieni din Marea Britanie, conform unui top realizat de publicatia The Sunday Times, scrie infomusic. ro.

Autoritatile din Marea Britanie, in alerta inainte cu cateva zile de nasterea celui de-al doilea copil al printului William si al ducesei de Cambridge

Ingrijorare in familia regala a Marii Britanii. Cu cateva zile inainte de nasterea celui de al doilea copil al printului William si al ducesei de Cambridge, autoritatile au intrat in alerta. Si asta.

Transgaz a semnat in 2014 un acord cu Exxon si Petrom pentru investitii de 1,5 miliarde de euro in vederea transportului gazelor din Marea Neagra-Raport

Transportatorul national de gaze-Transgaz- a semnat, in 2014, cu Exxon si OMV Petrom, un acord complex de colaborare prin care compania si-a asumat proiectarea si dezvoltarea unui program de investitii de aproximativ 1,5 miliarde de euro in mai putin de patru ani, se arata in raportul administratorilor pe 2014. Practic, este un acord prin care gazele din Marea Neagra care ar urma sa fie exploatate de consortiul format din Exxon si OMV Petrom ar urma sa intre in sistemul de transport romanesc. In acest moment, reprezentantii Transgaz asteapta angajarea contractuala din partea producatorilor din Marea Neagra, dar si confirmarea unor finantari europene.

Marea Britanie: Liderul Partidului Laburist exclude un acord de asociere cu nationalistii scotieni

Liderul Partidului Laburist, de opozitie, a exclus duminica orice acord de incredere si cooperare cu nationalistii scotieni dupa alegerile parlamentare din 7 mai daca partidul sau nu reuseste sa obtina o majoritate absoluta, relateaza Reuters .

Panica in Marea Britanie. Nasterea celui de-al doilea copil al printului William, in pericol. Care este motivul

O unitate din spitalul in care urmeaza sa nasca ducesa de Cambridge, sotia printului William al Marii Britanii, a fost inchisa in weekend din cauza descoperirii unei bacterii periculoase.

EUROPAfest - Bucharest International Jazz Competition: 8 zile de 100% jazz si peste 300 de artisti din 45 de tari

Intre 16 si 23 mai capitala vibreaza pe ritmuri de jazz. Bucharest International Jazz Competition, aflat la editia cu nr. 9 reuneste in Semifinala 15 dintre trupele de jazz ale momentului din tot atatea tari: Australia, Austria, Canada, Coreea de Sud, Estonia, Franta, Germania, Israel, Italia, Luxembourg, Polonia, Rusia, Spania, SUA, UK.

Raiffeisen Asset Management, venituri din administrarea investitiilor de peste 70 milioane lei

Raiffeisen Asset Management a obtinut in 2014 venituri din administrarea investitiilor de peste 70 milioane lei, fata de 54 milioane lei in 2013, iar profitul brut a fost de 29 milioane lei in 2014, cu 36% peste nivelul de 21,3 milioane de lei obtinut in 2013.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2523 seconds )