Libnet.ro
UNICEF

16:00

Marea Britanie: Liderul Partidului Laburist exclude un acord de asociere cu nationalistii scotieni

România Liberă România Liberă,
Marea Britanie: Liderul Partidului Laburist exclude un acord de asociere cu nationalistii scotieni

Liderul Partidului Laburist, de opozitie, a exclus duminica orice acord de incredere si cooperare cu nationalistii scotieni dupa alegerile parlamentare din 7 mai daca partidul sau nu reuseste sa obtina o majoritate absoluta, relateaza Reuters . continuă pe România Liberă

Partidul Laburist exclude orice acord de asociere cu nationalistii scotieni daca nu obtine o majoritate absoluta la alegerile din 7 mai

Liderul Partidului Laburist din Marea Britanie exclude orice cooperare cu nationalistii scotieni daca partidul sau nu obtine o majoritate absoluta la alegerile din 7 mai. Ed Miliband sustine, potrivit Agerpres,.

Topul celor mai bogati muzicieni din Marea Britanie

Sir Paul McCartney, Mick Jagger, Ozzy Osboune, Roger Waters si Robbie Williamsse numara printre cei mai bogati muzicieni din Marea Britanie, conform unui top realizat de publicatia The Sunday Times, scrie infomusic. ro.

Amenda record pentru Bank of America Merrill Lynch, in Marea Britanie

Autoritatea pentru Conduita Financiara din Marea Britanie FCA) a amendat grupul american Bank of America Merrill Lynch cu suma record de 13,2 milioane de lire sterline 20 de milioane de dolari) pentru ca nu a raportat in mod adecvat unele tranzactii din ultimii sapte ani.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2189 seconds )