Libnet.ro
UNICEF

01:05

Dacia Duster Black Edition, pentru britanici

Auto Ro Auto Ro,
Dacia Duster Black Edition, pentru britanici

In plina ascensiune pe piata din Marea Britanie, Dacia continua sa lanseze noi oferte pentru clientii britanici. De aceasta data este vorba despre o editie speciala a SUV-ului Duster, vopsit in negru mat. continuă pe Auto Ro

Dacia Duster Black Edition, creat special pentru britanici

Dacia lanseaza exclusiv pentru piata britanica Duster Black Edition, o versiune imbunatatita a SUV-ului romanesc ce dispune printre altele de jante din aliaj de 18 inch, sistem de navigatie Garmin cu ecran de 6 inch si conectivitate Bluetooth cu telefonul mobil.

Dacia lanseaza pentru piata britanica Duster Black Edition pentru a celebra Festivalul Vitezei de la Goodwood (FOTO)

Dacia Duster Black Edition este o versiune imbunatatita a SUV-ului romanesc, ce va fi lansata exclusiv pentru piata britanica, informeaza HotNews. Duster Black dispune de jante din aliaj de 18 inch, sistem.

Renault a confirmat prezenta la Salonul Auto de la Frankfurt a noii Dacia Duster

Grupul Renault a confirmat ca, in deschiderea Salonului Auto de la Frankfurt de pe 10 septembrie, va fi prezentata versiunea restilizata a Dacia Duster, SUV ce a fost lansat in urma cu trei ani, relateaza.

Este oficial. Noua Dacia Duster va fi prezentata la Salonul Auto de la Frankfurt

Groupe Renault a confirmat ca pe 10 septembrie, in deschiderea Salonului Auto de la Framkfurt, va fi prezentata versiunea restilizata a SUV-ul Dacia Duster care a fost lansat acum trei ani, iar in prezent este cel mai vandut model din grup. Tot la Frankfurt, Renault va aduce un concept car premium si va expune si gama de vehicule electrice, inclusiv Zore, recent lansat in Germania.

ştiri din Auto

ştiri de la Auto Ro

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2167 seconds )