Libnet.ro
UNICEF

10:00

Dacian Ciolos: Nu poti sa dezvolti economia Romaniei cu jumatate din personalul apt de munca angajat la stat

Hotnews Hotnews,
 Dacian Ciolos: Nu poti sa dezvolti economia Romaniei cu jumatate din personalul apt de munca angajat la stat

Fostul premier si comisar european Dacian Ciolos a declarat sambata, la Cluj, ca economia Romaniei nu se poate dezvolta in conditiile in care jumatate din personalul apt de munca este angajat la stat si nu in mediul privat, scrie Agerpres. continuă pe Hotnews

Ciolos: Nu poti sa dezvolti economia Romaniei cu jumatate din oamenii apti de munca angajati la stat

Fostul premier si comisar european Dacian Ciolos a declarat sambata, la Cluj, ca economia Romaniei nu se poate dezvolta in conditiile in care jumatate din personalul apt de munca este angajat la stat si nu in mediul privat.

Dacian Ciolos, sfaturi pentru Guvern: Ne trebuie onestitate si cinste in modul in care facem educatie si sanatate

Dacian Ciolos, fost premier al Romaniei, a precizat care sunt domeniile ce ar trebui sa reprezinte o prioritate pentru orice guvern. Fostul prim-ministru spune ca ar trebui sa se puna mai mult.

Politia spaniola a sigilat jumatate din scolile din Catalonia in care ar urma sa aiba loc votul pentru referendumul

Politia spaniola a sigilat sambata peste jumatate din scolile din Catalonia in care ar urma sa aiba loc votul pentru referendumul privind independenta, anunta Reuters.

Statele Unite isi retrag mai bine de jumatate din personalul diplomatic de la Havana

Statele Unite ale Americii au anuntat vineri ca vor retrage mai bine de jumatate din personalul diplomatic de la Havana, deoarece 21 de membri ai Ambasadei s-au plans in ultimele luni de atacuri in.

Calamitatile naturale pot aduce Statelor Unite pagube de 360 de miliarde de dolari pe an, adica jumatate din cresterea economica anuala

Pierderile cauzate de furtuni, uragane, inundatii, secete si incendii de vegetatie ar putea ajunge in Statele Unite la cel putin 360 de miliarde de dolari pe an in urmatorul deceniu, iar acest nivel reprezinta aproximativ jumatate din cresterea economica anuala a SUA.

Cei mai bogati sase brazilieni au o avere insumata egala cu veniturile a jumatate din populatia Braziliei

Potrivit studiului realizat de organizatia nonguvernamentala britanica Oxfam, cei mai bogati sase brazilieni au o avere insumata egala cu veniturile a jumatate din populatia Braziliei, potrivit.

Studiu ingrijorator. Economia Romaniei in blocaj. Bancile nu mai dau imprumuturi

Imprumuturile bancare catre sectorul privat din Romania au ajuns, in 2016, la un nivel mai mic cu 26% fata de nivelul inregistrat inainte de criza financiara, impiedicand.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2083 seconds )