Libnet.ro
UNICEF

18:45

Dan Alexa, noul antrenor al echipei de fotbal Astra Giurgiu

Antena3 Antena3,
Dan Alexa, noul antrenor al echipei de fotbal Astra Giurgiu

Dan Alexa a fost numit, joi, in functia de antrenor principal al echipei de fotbal Astra Giurgiu, a anuntat clubul pe site-ul sau oficial. Alexa a condus deja un antrenament, alaturi de secunzii Costel Ilie,. continuă pe Antena3

Astra s-a despartit de Costel Enache; Dan Alexa, noul antrenor al giurgiuvenilor

Dan Alexa 39 de ani) a fost numit, joi, in functia de antrenor principal al Astrei Giurgiu. Formatia din Liga I a anuntat ca s-a despartit de Costel Enache, iar fostul tehnician de la Dunarea Calarasi a condus deja primul antrenament.

Portughezul Paulo Fonseca, noul antrenor al echipei AS Roma

Tehnicianul portughez Paulo Fonseca a fost numit in functia de antrenor al echipei AS Roma, el semnand un contract pe doua sezoane, plus optiune pentru inca unul.

Mihai Teja, noul antrenor al echipei Poli Iasi

Tehnicianul Mihai Teja a semnat un contract pe un sezon cu gruparea Politehnica Iasi, a anuntat, luni, clubul moldovean. in varsta de 40 de ani, Teja a antrenat in ultimele sase luni echipa FCSB si vine la Poli Iasi in locul lui Flavius Stoican.

Dan Alexa s-a despartit de Dunarea, echipa pe care a antrenat-o din 2017

Dan Alexa s-a despartit miercuri de Dunarea Calarasi, echipa pe care a condus-o in calitate de antrenor inca din august 2017, cand evolua in liga a 2-a, se arata pe site-ul oficial al echipei d epe malul Borcei, afcdunareacalarasi. ro.

Dunarea Calarasi s-a despartit de antrenorul Dan Alexa

Dunarea Calarasi a ramas fara antrenor. Clubul a anuntat pe pagina de Facebook ca a reziliat intelegerea cu Dan Alexa, omul care a condus echipa pe durata intregului sezon 20182019.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2055 seconds )