Libnet.ro
UNICEF

14:30

Dan Andronic, despre inlocuitorul lui George Maior la SRI: Va fi cineva din noul PNL

B1 B1,
Dan Andronic, despre inlocuitorul lui George Maior la SRI: Va fi cineva din noul PNL

Jurnalistul Dan Andronic a vorbit, luni, in cadrul unei interventii telefonice la emisiunea B1 Talk, despre decizia lui George Maior de a demisiona de la sefia Serviciului Roman de Informatii. Potrivit lui Dan. continuă pe B1

Fostul ofiter SRI Daniel Savu despre demisia lui George Maior: A fost un gest elegant, era de asteptat (VIDEO)

Fostul ofiter SRI si senator PSD in Comisia de control a SRI Daniel Savu a vorbit marti, in cadrul unei interventii telefonice la emisiunea Romania Acum, difuzata de B1 TV, despre demisia lui George Maior.

George Maior: SRI nu a fost implicat sub nici o forma

Seful SRI, George Maior, a declarat ieri seara, in cadrul unui interviu la un post de televiziune, ca SRI nu a fost implicat sub nici o forma in realizarea fotografiilor care le-au surprins la cumparaturi in Paris pe Elena Udrea si Alina Bica, sefa DIICOT la acel moment, potrivit HotNews.

George Maior: SRI nu s-a implicat in filajul de la Paris al Elenei Udrea sub nicio forma (VIDEO)

SRI nu a fost implicat in scandalul fotografierii Elenei Udrea si a fostei sefe a DIICOT, Alina Bica, la cumparaturi, la Paris. Afirmatia ii apartine sefului serviciului, George Maior, care a precizat ca i-a.

Victor Ponta, pe Twitter: Toata aprecierea pentru reforma realizata de George Maior. SRI sa nu revina sub control politic!

Victor Ponta a comentat pe Twitter demisia lui George Maior, afirmand ca apreciaza reforma din ultimii 8 ani realizata de acesta si ca Serviciul Roman de Informatii nu trebuie sa revina sub control politic.

Interviul eveniment acordat de George Maior lui Dan Andronic, inainte de demisia din fruntea SRI - Emisiune completa (VIDEO)

Fostul director al Serviciului Roman de Informatii, George Maior, i-a acordat un interviu eveniment jurnalistului Dan Andronic cu doar cateva zile inainte de demisia din fruntea SRI. Interviul a fost difuzat exclusiv.

Ce spune seful SRI despre legea Big Brother. Maior: SRI nu a fost implicat in fotografierea Alinei Bica si a Elenei Udrea la Paris

Directorul Serviciului Roman de Informatii SRI), George Maior, a declarat, intr-un interviu acordat EvZ, ca si-a prezentat mandatul noului presedinte Klaus Iohannis, atunci cand a afirmat public acest lucru si ca a avut mai multe intalniri cu Iohannis.

Kelemen Hunor, despre demisia lui George Maior

Liderul UDMR Kelemen Hunor a declarat, marti, la Gandul Live, ca nu a fost surprins de demisia directorului SRI Geroge Maior.

Marian Vanghelie, despre demisia lui George Maior: Ponta nu mai are cum sa arate babaul celor din partid

PrimarulSectorului 5 alCapitalei,MarianVanghelie, a afirmat, marti seara, in cadrul emisiunii Ultimul Cuvant de pe B1 TV, ca demisia luiGeorge Maior de la sefia SRI este un lucru.

Marian Vanghelie, despre demisia lui George Maior: Ponta nu mai are cum sa arate babaul celor din partid (VIDEO)

PrimarulSectorului 5 alCapitalei,MarianVanghelie, a afirmat, marti seara, in cadrul emisiunii Ultimul Cuvant de pe B1 TV, ca demisia luiGeorge Maior de la sefia SRI este un lucru.

Sorina Matei, despre demisia lui George Maior: E un episod dintr-un razboi declansat de Daniel Morar in urma cu sase ani (VIDEO)

Jurnalista Sorina Matei a afirmat, marti, intr-o interventie telefonica in timpul emisiunii EvenimentulZilei, referitor la demisia luiGeorge Maior de la conducerea SRI, ca face parte dintr-un.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2171 seconds )