Libnet.ro
UNICEF

06:30

Dan Balan, cel mai bun interpret la premiile Music Box din Rusia

Adevărul Adevărul,
Dan Balan, cel mai bun interpret la premiile Music Box din Rusia

Cantaretul Dan Balan a fost desemnat, marti, la o gala organizata la palatul Kremlin din Moscova, invingator la categoria cel mai bun interpret a premiilor rusesti Music Box. continuă pe Adevărul

Dan Balan a castigat cel mai important premiu din industria muzicala ruseasca.

Artistul moldovean Dan Balan si-a mai adaugat un premiu la colectia sa de trofee muzicale. Artistul a fost desemnat invingator la categoria Cel mai Bun Interpret Best Male Singer) din cadrul premiilor rusesti Music Box. Decernarea premiilor Music Box a avut marti seara la palatul din Kremlin, Moscova. Pe piata muzicala din Rusia, premiile Music Box sunt echivalentul celebrelor premii MTV. Fanii au fost cei care au hotarat castigatorul, iar cu ajutorul lor, artistul moldovean a reusit sa .

Dan Balan a fost declarat cantaretul anului in Rusia

Artistul din Republica Moldova, Dan Balan, a fost declarat cel mai bun cantaret al anului in Federatia Rusa. Piesa Lendo Calendo a adunat peste 2. 000 de voturi.

VIDEO Rafa Nadal joaca poker in scop caritabil. Vezi cum se antreneaza cel mai bun jucator al lumii in acest sport

Rafael Nadal, jucatorul de tenis numarul unu in clasamentul ATP si ambasador al PokerStars, va fi prezent in data de 12 decembrie la Praga, pentru una dintre provocarile finale acestui an, un turneu de poker live, organizat in scop umanitar.

Cotatia Impact a urcat cu aproape 40%

Actiunile dezvoltatorului imobiliar Impact Developer and Contractor simbol IMP) au adus investitorilor, in perioada 18 octombrie - 20 noiembrie, cel mai mare randament din piata, de 39,88%, potrivit unei analize a ziarului BURSA.

Cotatia Conted Dorohoi a urcat cu 21,9%

Actiunile producatorului confectii textile din Dorohoi Conted simbol CNTE) au adus investitorilor, in perioada 18 octombrie - 19 noiembrie, cel mai mare randament din piata, de 21,9%, potrivit unei analize a ziarului BURSA.

Cotatia Electroputere a urcat cu 22,87%

Investitorii care au ales sa cumpere actiunile cotate la Bursa pe 18 octombrie si sa le vanda 18 noiembrie ar fi obtinut cel mai mare profit daca ar fi optat pentru titlurile companiei craiovene Electroputere simbol EPT), care au avansat cu 22,87% in acest interval, potrivit unei analize a ziarului BURSA.

Serie de seisme in nord-estul Chinei: Cel mai puternic cutremur a avut magnitudinea de 5,5

Mai multe cutremure s-au produs, sambata, in nord-estulChinei, cel mai puternic avand magnitudinea de 5,5, potrivit Institutului american de geofizica USGS. Cel mai puternic dintre cutremure s-a produs.

Black Friday 2013: Cel mai scump produs vandut online in Romania.

Magazinul online eMAG a vandut, cu ocazia Black Friday 2013, cel mai scump produs vandut online din Romania: un Mercedes-Benz, Clasa E 220 CDI Sedan, in valoare de 45. 000 de euro. Pentru acest produs, eMAG a listat si cea mai mare reducere oferita vreodata de un magazin online de Black Friday, in valoare de 12. 600 de euro. Cu ocazia Black Friday 2013, eMAG a oferit, in premiera pentru comertul online din Romania, reduceri la autoturisme marca Dacia, Ford, Mitsubishi, Hyundai si Mercedes-Benz.

Visare: la ce pret record a fost vandut cel mai scump desen la o licitatie din Romania

Visare - Portretul Zettinei Urechia, de Nicolae Grigorescu, detine recordul pentru cel mai scump desen vandut intr-o licitatie romaneasca de arta, dupa ce, joi, la Licitatia de Alb Negru organizata de casa Artmark, a fost adjudecat cu suma.

Romanii, al doilea cel mai mare grup de noi imigranti in Germania

Romanii sunt al doilea cel mai mare grup de imigranti nou-sositi in Germania in prima jumatate a acestui an, pe primul loc aflandu-se polonezii, iar pe cel de-al treilea, bulgarii, informeaza Novinite, potrivit A.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2448 seconds )