Libnet.ro
UNICEF

05:30

Serie de seisme in nord-estul Chinei: Cel mai puternic cutremur a avut magnitudinea de 5,5

B1 B1,
Serie de seisme in nord-estul Chinei: Cel mai puternic cutremur a avut magnitudinea de 5,5

Mai multe cutremure s-au produs, sambata, in nord-estulChinei, cel mai puternic avand magnitudinea de 5,5, potrivit Institutului american de geofizica USGS. Cel mai puternic dintre cutremure s-a produs. continuă pe B1

Serie de cutremure in nord-estul Chinei.

Trei cutremure cu o magnitudine maxima de 5,5 grade au zdruncinat, sambata, nord-estul Chinei, transmite Agerpres. Cel mai puternic dintre acestea s-a produs sambata, la ora locala 06:04 22h04 GMT vineri), la o adancime de 12,5 km, conform USGS, care efectueaza masuratorile miscarilor telurice la scara momentului. Epicentrul acestui seism a fost localizat la 34 km nord de localitatea Chandling, provincia Jilin, conform AFP. Acesta a fost urmat jumatate de ora mai tarziu de un alt cutremur cu .

Serie de CUTREMURE. Cel mai mare seism a avut magnitudine 5,5

Mai multe cutremure au avut loc sambata in nord-estul Chinei, potrivit Institutului american de geofizica USGS, cu o magnitudine maxima de 5,5, provocand pagube grave unor locuinte, relateaza AFP, conform.

Nikita Hrusciov, cel mai puternic om care a vizitat Hunedoara. Cum a fost primit seful URSS in tinutul lui Dracula

Hunedoara a intrat pentru prima data in atentia celor mai importante ziare occidentale in vara anului 1962, dupa ce a primit vizita liderului sovietic Nikita Hrusciov. intreg orasul si-a schimbat infatisarea pentru a-l onora cum se cuvine pe seful URSS, considerat unul dintre cei mai influenti oameni din lume.

Dan Balan, cel mai bun interpret la premiile Music Box din Rusia

Cantaretul Dan Balan a fost desemnat, marti, la o gala organizata la palatul Kremlin din Moscova, invingator la categoria cel mai bun interpret a premiilor rusesti Music Box.

Black Friday 2013: Cel mai scump produs vandut online in Romania.

Magazinul online eMAG a vandut, cu ocazia Black Friday 2013, cel mai scump produs vandut online din Romania: un Mercedes-Benz, Clasa E 220 CDI Sedan, in valoare de 45. 000 de euro. Pentru acest produs, eMAG a listat si cea mai mare reducere oferita vreodata de un magazin online de Black Friday, in valoare de 12. 600 de euro. Cu ocazia Black Friday 2013, eMAG a oferit, in premiera pentru comertul online din Romania, reduceri la autoturisme marca Dacia, Ford, Mitsubishi, Hyundai si Mercedes-Benz.

Visare: la ce pret record a fost vandut cel mai scump desen la o licitatie din Romania

Visare - Portretul Zettinei Urechia, de Nicolae Grigorescu, detine recordul pentru cel mai scump desen vandut intr-o licitatie romaneasca de arta, dupa ce, joi, la Licitatia de Alb Negru organizata de casa Artmark, a fost adjudecat cu suma.

Romanii, al doilea cel mai mare grup de noi imigranti in Germania

Romanii sunt al doilea cel mai mare grup de imigranti nou-sositi in Germania in prima jumatate a acestui an, pe primul loc aflandu-se polonezii, iar pe cel de-al treilea, bulgarii, informeaza Novinite, potrivit A.

Lucy Mecklenburgh, vedeta cu cel mai frumos corp din lume

Are 22 de ani si le-a lasat in urma pe Rihanna sau Kim Kardashian la capitolul cel mai frumos corp. Vedeta de televiziune este adepta unui stil de viata sanatos, iar recent si-a deschis un site prin care isi.

Rata somajului, la cel mai ridicat nivel din ultimele sapte luni.

Rata somajului a crescut la 5,4% in luna octombrie, cel mai ridicat nivel din ultimele sapte luni, arata datele Agentiei Nationale pentru Ocuparea Fortei de Munca ANOFM). La sfarsitul lunii octombrie, Romania avea aproape 490. 000 de someri. Numarul este cu 60. 000 mai mare decat cel inregistrat in luna septembrie, conform Digi 24. Din cele aproape 490. 000 de persoane fara un loc de munca, doar un sfert primeau ajutor de somaj. Restul de aproape 320. 000 isi cautau o slujba insa nu beneficiau de .

Noutati in cel mai mare scandal politic al momentului, in aceasta seara, la Sinteza Zilei

Astazi, de la 21. 30, Mihai Gadea aduce noutati in cel mai mare scandal politic al Romaniei ultimilor ani si iti arata rezultatul socant al aparitiei televizate a presedintelui de aseara: cati romani l-au.

ştiri de la B1

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2097 seconds )