Libnet.ro
UNICEF

09:00

Dan Bittman rupe tacerea dupa parlamentare: Au scazut infectarile inainte de vot. Nu ma mai mira nimic!

Antena3 Antena3,
Dan Bittman rupe tacerea dupa parlamentare: Au scazut infectarile inainte de vot. Nu ma mai mira nimic!

Coincidenta sau nu, infectarile au scazut vertiginos in perioada in care se apropiau alegerile parlamentare, dupa care au crescut foarte brusc. Dan Bittman, a spus in exlusivitate la Antena 3, ca nu este deloc surprins de faptul ca infectarile au scazut brusc inainte de vot. De asemenea, celebrul artist, a enumerat si nemultumirile pe care si le-a exprimat public cu privire la masurile autoritatile si pentru care marturiseste ca a protestat, insa, linistit. continuă pe Antena3

Kamara rupe tacerea despre rasismul lui Coltescu. De ce ii ia apararea. Are dreptate?

Kamara rupe tacerea despre rasismul lui Coltescu. Cantaretul ii ia apararea arbitrului dupa ce a analizat la rece cazul, timp de o zi. La ce concluzie a ajuns artistul, vedeti in randurile de mai jos. Kamara ii ia apararea lui Sebastian Coltescu. Am voie sa spun Alb Negru Kamara a rupt tacerea in cazul arbitrului .

Dan Bittman, petrecere secreta in pandemie. Cu ce alta mare vedeta s-a distrat, ignorand regulile

A fost spectacol in toata regula in plina pandemie. Personajele principale au fost celebrii Dan Bittman, Mugur Mihaiescu si Radu Pietreanu. Astfel, ca liderul de la Holograf si cei de la Vacanta mare au cantat la un chef facut in plina pandemiem intr-un loc care seamana mult cu un pub din Centrul Vechi, acolo unde .

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2201 seconds )