Libnet.ro
UNICEF

11:30

Dan Diaconescu: Suntem deschisi la dialog cu fortele politice pentru prezidentiale

B1 B1,
Dan Diaconescu: Suntem deschisi la dialog cu fortele politice pentru prezidentiale

Fondatorul PPDD, Dan Diaconescu, a declarat marti, intr-o interventie telefonica pentru Stirile B1 TV, ca partidul sau este deschis la dialog cu fortele politice pentru a decide pe cine va sustine in turul doi. continuă pe B1

Dan Diaconescu: Dan Diaconescu va face alianta cu poporul

Dan Diaconescu, candidatul PP-DD la alegerile prezidentiale, a facut duminica seara o serie de declaratii, dupa inchiderea urnelor. Credidat cu aproximativ patru procente in exit-poll-uri, Dan Diaconescu a tinut.

Dan Diaconescu a mers la o sectie de votare gresita

Candidatul PP-DD alegerile prezidentiale, Dan Diaconescu, nu a putut sa voteze duminica la una dintre sectiile de la Liceul Jean Monnet, pentru ca adresa sa din buletin este in alt cartier, informeaza.

Dan Diaconescu a mers la o sectie de votare gresita (VIDEO)

Candidatul PP-DD alegerile prezidentiale, Dan Diaconescu, nu a putut sa voteze duminica la una dintre sectiile de la Liceul Jean Monnet, pentru ca adresa sa din buletin este in alt cartier, informeaza.

Dan Diaconescu: Eu cred ca in finala au intrat cinci-sase persoane

Dan Diaconescu, candidat la alegerile prezidentiale, a comentat in cadrul Editiei Speciale de la Antena 3 primele rezultate ale exit-poll-urilor. Eu cred ca in finala au intrat cinci-sase persoane. Adica, al.

Dan Diaconescu: Vreau sa-l invit pe Ponta la OTV

Dan Diaconescu a declarat, duminica seara la postul Antena 3 ca el inca mai crede ca dupa numararea voturilor va ajunge pe locul al treilea.

Dan Diaconescu nu a putut vota la Liceul Jean Monnet: O sa merg prin alte sectii, sa-mi incerc norocul

Candidatul PP-DD la Presedintie, Dan Diaconescu, nu a reusit sa voteze, duminica, la una dintre sectiile de la Liceul Jean Monnet, deoarece adresa sa din buletin este in alt cartier. Dan.

Dan Diaconescu: Nu am putut vota la Jean Monnet, desi, fiind candidat, pot vota oriunde

Dan Diaconescu, presedintele fondator al PPDD a declarat ca nu a putut vota la sectia amenajata la liceul Jean Monet, membrii biroului sectiei de votare interpretand gresit legea.

Dan Diaconescu nu a putut vota la liceul Jean Monnet

Dan Diaconescu nu a reusit sa voteze duminica la una dintre sectiile de la Liceul Jean Monnet, deoarece avea adresa din buletin in alt cartier.

Antena 3: Adrian Ursu si Oana Stancu: Chiar nu aveti domnule Ponta nicio remuscare?

Victor Ponta si Dan Diaconescu sunt invitati in platoul Antenei 3 pentru a comenta rezultatele exit-pollurilor. Rezultatele sunt bune. Mi-a ramas insa un gust amar ca l-am vazut pe Blaga si pe Iohannis in fostul sediul al USL. Pentru mine, aceasta imagine este de-a dreptul scarboasa. Eu nu am vazut niciun liberal acolo. Imi doresc ca in turul doi sa fiu sprijinit de alegatorii domnului Tariceanu, ai domnului Diaconescu si ai tuturor celorlalti. , a declarat Ponta. Reprosuri repetate pentru Ponta ca nu a organizat in acelasi timp referendum pentru suspendarea presedintelui Basescu:Adrian Ursu: Nu aveti nicio remuscare ca nu ati organizat in paralel referendum [. ] Deci nu aveti nicio remuscare sa inteleg. Oana Stancu: Domnule Ponta, nu aveti nicio remuscare ca ati numit-o pe Codruta Kovesi in fruntea DNA?Razvan Savaliuc: Domnule Ponta, chiar nu regretati cand vedeti ca arestarile DNA sunt mai multe dintr-o singura treaba?.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2159 seconds )