Libnet.ro
UNICEF

20:00

Antena 3: Adrian Ursu si Oana Stancu: Chiar nu aveti domnule Ponta nicio remuscare?

Hotnews Hotnews,
 Antena 3: Adrian Ursu si Oana Stancu: Chiar nu aveti domnule Ponta nicio remuscare?

Victor Ponta si Dan Diaconescu sunt invitati in platoul Antenei 3 pentru a comenta rezultatele exit-pollurilor. Rezultatele sunt bune. Mi-a ramas insa un gust amar ca l-am vazut pe Blaga si pe Iohannis in fostul sediul al USL. Pentru mine, aceasta imagine este de-a dreptul scarboasa. Eu nu am vazut niciun liberal acolo. Imi doresc ca in turul doi sa fiu sprijinit de alegatorii domnului Tariceanu, ai domnului Diaconescu si ai tuturor celorlalti. , a declarat Ponta. Reprosuri repetate pentru Ponta ca nu a organizat in acelasi timp referendum pentru suspendarea presedintelui Basescu:Adrian Ursu: Nu aveti nicio remuscare ca nu ati organizat in paralel referendum [. ] Deci nu aveti nicio remuscare sa inteleg. Oana Stancu: Domnule Ponta, nu aveti nicio remuscare ca ati numit-o pe Codruta Kovesi in fruntea DNA?Razvan Savaliuc: Domnule Ponta, chiar nu regretati cand vedeti ca arestarile DNA sunt mai multe dintr-o singura treaba?. continuă pe Hotnews

Oana Stancu: Este ingrijorator faptul ca un astfel de produs precum Macovei reuseste sa prosteasca atata lume

Oana Stancu sustine ca suntem in situatia unui proiect esuat, acel al USL-ului, care ne-a adus in situatia de astazi, pentru ca unde lucrurile erau clare, un proiect impotriva lui Traian Basescu si a.

Adrian Ursu: Continuatorii regimului basist se vor alinia in jurul lui Iohannis

Adrian Ursu, realizator al emisiunii Secvential, considera ca turul II al alegerilor prezidentiale este foarte util, intrucat dezvaluie cine sunt continuatorii regimului instaurat de Traian.

Adrian Ursu: Dincolo de opulenta, aceste poze developeaza felul in care lucreaza procuratura in Romania

Excursia la Paris a Elenei Udrea, alaturi de seful DIICOT, Alina Bica, a fost subiectul principal al editiei de joi a emisiunii 100 de minute, realizata de Alessandra Stoicescu, la Antena 3. Invitata i.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2137 seconds )