Libnet.ro
UNICEF

23:31

Dan Dianconescu, scos de judecatori din inchisoare! Care este motivul

Antena3 Antena3,
Dan Dianconescu, scos de judecatori din inchisoare! Care este motivul

Zi importanta pentru Dan Diaconescu, fostul patron al televiziunii OTV, care va ajunge, in cursul zilei de astazi, intr-o sala de judecata, in calitate de martor, anunta Romania. continuă pe Antena3

Acuzatii dure lansate de Viktor Orban: in Europa Centrala, exista o putere din umbra care este legata de George Soros

Premierul Viktor Orban a reactionat dur la afirmatiile lansate de Hilary Clinton potrivit carora Ungaria si Polonia sunt tari care au decis ca democratia este prea complicata si ca din acest motiv.

Numele sefului de campanie al lui Nicusor Dan, in PanamaPapers. Care este reactia candidatului USB

Nicusor Dan, candidatul Uniunii Salvati Bucurestiul in cursa pentru Primaria Capitalei, a acordat un interviu pentru RiseProject, unde, printre altele, a fost confruntat cu informatia ca seful sau de.

Care este cea mai populara aplicatie de mesagerie instant din lume

WhatsApp este cea mai populara aplicatie de mesagerie instant din lume, arata un studiu care a vizat utilizatorii de Android, in 187 de tari.

Haos in Siria. Negociatorul sef al opozitiei a demisionat. Care este motivul

Haos in Siria. Negociatorul sef al opozitiei a demisionat. Acesta a luat aceasta decizie din cauza esecului discutiilor de pace de la Geneva sub egida ONU pentru o reglementare politica in Siria si.

inca un ministru din Guvernul Ponta este vizat de DNA - surse

Lista ministrilor din guvernele Ponta care sunt anchetati de DNA se ingroasa incet si sigur. Potrivit unor surse juridice, unul dintre cei mai importanti fosti ministri PSD face obiectul unui nou.

Candidata Argentinei la concursul de Miss World, eliminata din competitie. Motivul este incredibil (VIDEO)

Candidata Argentinei la concursul de Miss World a fost eliminata din competitie pe motiv ca este mama unei fetite de doi ani. Tamara Fernandez, un manechin in varsta de 24 de ani, fusese aleasa.

Prima reactie a lui Zinedine Zidane, primul francez din istorie care cucereste Liga Campionilor ca antrenor

Francezul Zinedine Zidane a facut istorie sambata seara la Milano, fiind primul antrenor francez care a cucerit trofeul Ligii Campionilor, un trofeu pe care l-a cucerit de altfel si ca jucator, tot in tricoul lui Real,.

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2848 seconds )