Libnet.ro
UNICEF

01:05

Dan Manolescu a fost eliberat din functia de secretar de stat

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Dan Manolescu a fost eliberat din functia de secretar de stat

Dan Manolescu a fost eliberat din functia de secretar de stat in Ministerul Finantelor Publice, la cerere, potrivit unei Decizii semnata de premierul Victor Ponta si publicata luni in Monitorul Oficial. continuă pe Ziarul Bursa

Ce se intampla la conducerea Capitalei. Sorin Oprescu ar urma sa fie suspendat din functia de primar general

Dupa ce a fost arestat pentru 30 de zile, Sorin Oprescu ar urma sa fie suspendat din functia de primar general de catre prefectul Capitalei. Potrivit legii, in locul sau va fi ales primar general interimar unul.

Liberalul Cristian Busoi: Se impune de urgenta demisia lui Sorin Oprescu din functia de primar general al Capitalei. Este o situatie trista pentru imaginea Bucurestiului si a Romaniei

Prim-vicepresedintele PNL Cristian Busoi a declarat ca se impune de urgenta demisia lui Sorin Oprescu din functia de primar general al Capitalei daca acesta va fi arestat, informeaza Mediafax. Este o situatie.

SURSE: Mugur Isarescu si-ar putea depune demisia pana in luna octombrie din functia de guvernator al Bancii Nationale a Romaniei. Acesta ar urma sa preia sefia Guvernului

Mugur Isarescu urmeaza sa-si depuna demisia din functia de guvernator al Bancii Nationale a Romaniei in luna octombrie, sustin surse din industria financiara, citate de bursa. ro. Unele voci spun ca Mugur.

Peste 13.000 de imigranti au fost transportati din Austria spre Germania

Peste 13. 000 de imigranti si refugiati au fost transportati din Austria spre Germania, a anuntat compania austriaca de cai ferate OeBB, informeaza DPA. Circa 11. 000 de imigranti au plecat cu trenurile.

Fost director din Directia Sanitar Veterinara din Buzau, in conflict de interese PENAL

Un fost director executiv din cadrul Directiei Sanitar Veterinare si pentru Siguranta Alimentelor Buzau D. ) se afla sub conflict de interese in materie penala, potrivit Agentiei Nationale de Integritate ANI).

Franta: Aproximativ 8.000 de persoane au fost evacuate din apropierea Parisului, dupa descoperirea unei bombe din al Doilea Razboi Mondial

Aproape 8. 000 de persoane au fost evacuate duminica din orasele Noisy-le-Sec si Bobigny, aflate in suburbiile estice ale Parisului, dupa descoperirea unei bombe ramase din al Doilea Razboi Mondial pe un santier.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2328 seconds )