Libnet.ro
UNICEF

08:00

Ce se intampla la conducerea Capitalei. Sorin Oprescu ar urma sa fie suspendat din functia de primar general

Antena3 Antena3,
Ce se intampla la conducerea Capitalei. Sorin Oprescu ar urma sa fie suspendat din functia de primar general

Dupa ce a fost arestat pentru 30 de zile, Sorin Oprescu ar urma sa fie suspendat din functia de primar general de catre prefectul Capitalei. Potrivit legii, in locul sau va fi ales primar general interimar unul. continuă pe Antena3

Ce glume fac internautii pe seama primarului Capitalei, Sorin Oprescu, arestat pentru mita

In spatiul public au aparut foarte multe glume pe seama edilului Capitalei, Sorin Oprescu, arestat pentru luare de mita. Astfel, cele mai cunoscute publicatii umoristice din tara au realizat materiale care il satirizeaza pe primarul general al Capitalei.

Primarul Capitalei, Sorin Oprescu, retinut de DNA, fiind prins in timp ce primea 25.000 euro mita. E acuzat si ca primea 10% din valoarea unor contracte ale Primariei

Primarul Capitalei, Sorin Oprescu, a fost retinut sambata spre duminica noapte de procurorii DNA, fiind dus la audieri. Acesta e acuzat ca a luat 25. 000 de euro de la un denuntator, parte dintr-o mita totala de.

Primarul Capitalei, Sorin Oprescu, retinut de DNA, fiind prins in timp ce primea mita. Surse: Edilul avea asupra lui 5.000 de euro, bani marcati

20 Potrivit unor surse, citate de B1 TV, asupra lui Sorin Oprescu au fost gasiti 5. 000 de euro, bani marcati, despre cae edilul le-ar fi spus anchetatorilor ca ii apartin. Suma a fost indisponibiliz.

Oana Mizil, despre retinerea lui Sorin Oprescu: Sa fie judecat, dar fara acest arest preventiv (VIDEO)

Proaspat iesita din spital si cu un iubit in arest la domiciliu, Oana Mizil a comentat situatia lui Oprescu. Ea spune ca edilul ar fi trebuit cercetat fara a sta dupa gratii, informeaza B1 TV. Asupra lui.

EXCLUSIV Sorin Oprescu, retinut: cum functiona piramida spagilor in Primaria Capitalei. Surse: Erau functionari care cereau spaga in numele directorilor

Primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, a fost prins in flagrant delict, sambata spre duminica noapte, in timp ce ar fi luat mita 25. 000 de euro, aceeasi suma pe care a luat-o si unul dintre cei 11 consilieri personali ai edilului, Solomon Wigler, ridicat de DNA in urma cu cateva luni. Surse din Primaria Capitalei au declarat, pentru Adevarul, ce se intampla, de fapt, in spatele usilor inchise ale lui Oprescu si ale locotenentilor sai.

Sorin Oprescu, retinut de DNA. Traseul politic controversat al primului primar general independent al Capitalei, care a visat sa fie presedintele Romaniei

Primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, a fost prins in flagrant delict, sambata spre duminica noapte, in timp ce ar fi luat mita 25. 000 de euro, aceeasi suma pe care a luat-o si unul dintre cei 11 consilieri personali ai edilului, Solomon Wigler, ridicat de DNA in urma cu cateva luni. Astazi, va prezentam traseul politic al primarului si averea agonisita.

Cine ii va lua locul lui Sorin Oprescu in fruntea Primariei Capitalei daca va fi arestat

Sorin Oprescu va fi suspendat automat din functia de primar de catre prefect in cazul in care judecatorii decid arestarea sa preventiva, potrivit Legii administratiei publice locale, iar atributiile sale vor .

Sorin Oprescu, acuzat de luare de mita, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile

Primarul Capitalei, Sorin Oprescu, acuzat de procurorii DNA de luare de mita, isi va petrece urmatoarele 30 de zile in arest preventiv, au decis judecatorii Tribunalului Bucuresti, anunta Agerpes. Decizia instantei nu este definitiva, ea putand fi contestata la Curtea de Apel Bucuresti, insa este executorie. Sorin Oprescu urmeaza sa fie dus in arestul Politiei Capitalei. Avocatul lui Sorin Oprescu a anuntat ca va contesta decizia Tribunalului Bucuresti.

Sorin Oprescu, arestat. Traseul politic controversat al primului primar general independent al Capitalei

Primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, a fost prins in flagrant delict, sambata spre duminica noapte, in timp ce ar fi luat mita 25. 000 de euro, aceeasi suma pe care a luat-o si unul dintre cei 11 consilieri personali ai edilului, Solomon Wigler, ridicat de DNA in urma cu cateva luni. Astazi, va prezentam traseul politic al primarului si averea agonisita.

Sorin Oprescu, barosanul la care ajungea o parte din mita de la afaceristi. Dezvaluiri din referatul DNA

Procurorii anticoruptie au inregistrari ambientale cu discutii intre denuntatori si complicii primarului Capitalei, Sorin Oprescu, despre valoarea mitei si despre modalitatea prin care banii ar fi urmat sa fie.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2237 seconds )