Libnet.ro
UNICEF

21:31

Dan Negru, reactie uluitoare despre Simona. Halep e o intamplare!

Playtech Playtech,
Dan Negru, reactie uluitoare despre Simona. Halep e o intamplare!

Dan Negru a avut o reactie uluitoare in ceea ce o priveste pe Simona Halep. Ce a spus prezentatorul TV despre tenismena, dupa ce aceasta a fost eliminata de Serena Williams? Dan Negru, reactie la adresa Simonei Halep Dupa eliminarea Simonei Halep de Serena Williams, de la Australian Open 2021, Dan Negru a reactionat pe . continuă pe Playtech

Unde crede Serena Williams ca s-a facut diferenta - Ce spune despre Simona Halep

Serena Williams este in semifinale la Australian Open, victoria cu Simona Halep venind dupa o partida in care americanca a jucat perfect din punct de vedere tactic 6-3, 6-3). La finalul duelului de pe Rod Laver Arena, Serena a explicat unde s-a facut diferenta in meciul de marti.

Totul despre Simona Halep vs. Serena Williams, la Australian Open 2021. Data si ora meciului, cotele de la casele de pariuri, palmares

Dupa ce a trecut in 3 seturi de Iga Swiatek, in optimile Australian Open 2021, Simona Halep va avea o noua confruntare de foc la turneul australian. Sportiva romanca o va intalni in sferturi pe Serena.

Prima reactie a Serenei Williams, dupa ce a invins-o categoric pe Simona Halep, la Australian Open 2021

Simona Halep nu i-a putut face fata Serenei Williams in sferturile Australian Open 2021. Americanca s-a impus categoric, in doua seturi, 6-3, 6-3. Aceasta a oferit o reactie la cald, imediat dupa victoria.

Simona Halep, prima reactie dupa castigarea meciului din optimile Australian Open

Simona Halep a transmis un mesaj dupa castigarea meciului din optimile de la Australian Open, impotriva jucatoarei poloneze Iga Swiatek.

Dan Negru, adevarul despre declaratia lui Dragos Bucur. Nu s-a mai putut abtine, ce secret a divulgat

Social media e totusi libertatea exprimarii, este concluzia trasa de Dan Negru in urma mesajului lui Dragos Bucur, care dezvaluia recent pe pagina sa de Facebook faptul ca nu se va vaccina. Opinia actorului a fost legata de prezentator si de alte pareri pro sau contra despre serurile anti-COVID, spuse la portavoce de alte persoane .

DigiSport: The New York Times, reactie categorica dupa meciul Halep - Williams: A expediat-o si a razbunat rusinea din 2019

Simona Halep a fost eliminata de Serena Williams in sferturile Australian Open, scor 3-6, 3-6, iar publicatia The New York Times a laudat prestatia numarului 10 mondial.

EXCLUSIV Dan Negru a dezvaluit un secret de pe Muntele Athos. Ce legatura are cu Printul Charles

Dan Negru, vedeta Antenei 1, a descoperit magia si atractia speciala a Muntelui Athos cu ajutorul unor prieteni din breasla. Nu vrea sa le dezvaluie numele. in schimb, a fost de acord sa stea de vorba cu redactia Impact. ro despre calatoria de la Muntele Athos. Dan Negru, dezvaluiri de la Muntele Athos Celebrul moderator TV .

Simona Halep a bagat frica in adversari, la Australian Open. Ce spun strainii despre sportiva noastra

Simona Halep a castigat admiratia intregii lumi. Sportiva se bucura de succes pe plan profesional, iar la Australian Open este una dintre cele mai de temut adversare. Ce scrie presa straina despre jucatoarea de tenis? Halep, printre favorite la Australian Open Simona Halep este cu siguranta una dintre cele mai de temut jucatoare de la .

Ce dezvaluire a facut Simona Halep despre jobul ei. Oare Ion Tiriac va fi de acord cu ea?

La inceputul lui 2021 s-au implinit sapte ani de cand Simona Halep se afla in top 10 WTA. in cadrul conferintei de presa de la Australian Open, tenismena a dezvaluit ca mentinerea pe primele locuri in top WTA s-a datorat muncii imense pe care a depus-o in ultimii ani. Simona Halep, despre succesul sau din .

Declaratia surprinzatoare a lui Osaka despre un posibil meci cu Halep

Naomi Osaka este prima semifinalista de la Australian Open, editia 2021, iar la finalul partidei cu Su-Wei Hsieh a vorbit despre ceea ce urmeaza pentru ea la Grand Slam-ul de la Melbourne. Fosta lidera mondiala, nipona a facut o declaratie surprinzatoare despre un posibil duel cu Simona Halep.

ştiri de la Playtech

actualitate, 21:31

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2222 seconds )