Libnet.ro
UNICEF

01:05

Totul despre Simona Halep vs. Serena Williams, la Australian Open 2021. Data si ora meciului, cotele de la casele de pariuri, palmares

B1 B1,
Totul despre Simona Halep vs. Serena Williams, la Australian Open 2021. Data si ora meciului, cotele de la casele de pariuri, palmares

Dupa ce a trecut in 3 seturi de Iga Swiatek, in optimile Australian Open 2021, Simona Halep va avea o noua confruntare de foc la turneul australian. Sportiva romanca o va intalni in sferturi pe Serena. continuă pe B1

Ce scrie presa internationala despre meciul Simona Halep - Serena Williams |Australian Open 2021

Simona Halep va juca pentru cea de-a 13-a oara in cariera cu Serena Williams. Meciul mult asteptat din sferturile Australian Open 2021 a fost analizat in presa internationala. Cei de la New York Times s-au.

S-a anuntat ora meciului Simona Halep - Serena Williams

Organizatorii Australian Open au anuntat programul meciurilor de marti, unde capul de afis e tinut de disputa Simona Halep - Serena Williams din faza sferturilor de finala.

Digsport: Ce scrie presa internationala despre clasicul Simona Halep - Serena Williams

Presa internationala a acordat spatii ample marii confruntari din sferturile de finala de la Australian Open.

Ce spune Iga Swiatek despre duelul cu Simona Halep din optimile Australian Open

S-au intalnit de doua ori pana acum, de fiecare data pe zgura pariziana, iar victoriile au fost impartite. Iga Swiatek si Simona Halep se vor duela inca o data la nivel inalt: optimile de la Australian Open.

Care poate fi cheia meciului cu Serena Williams - Ce spune Darren Cahill

Nu mai e mult timp iar pe Rod Laver Arena marti dimineata) vor patrunde Simona Halep si Serena Williams. Duelul din sferturile de la Australian Open este capul de afis al zilei. Darren Cahill, antrenorul sportivei noastre, a vorbit despre meciul cu marea campioana americana si a spus care ar putea fi cheia confruntarii.

Halep - Serena Williams, meci colosal: Simona, declaratie superba despre adversara ei

E clar: meciul cel mai asteptat din sferturile Australian Open, in proba feminina, se va disputa marti, atunci cand cea mai longeviva jucatoare din Top 10 la ora actuala va intalni o legenda vie a circuitului WTA.

Halep - Serena Williams, meci cu o miza financiara uriasa: Cati bani vor fi pusi in joc

Simona Halep si-a asigurat deja un cec consistent pentru parcursul de la Australian Open 2021, insa, de aici inainte, premiile vor fi cu adevarat impresionante!.

Ashleigh Barty, calificare en-fanfare: Ce dueluri vom avea in sferturile de la Australian Open

Ashleigh Barty nu a lasat nimic la voia intamplarii, lidera mondiala etaland un tenis de un inalt nivel in meciul din optimi cu Shelby Rogers 57 WTA). Calificarea a venit firesc, fara emotii, iar Ash a completat tabloul sferturilor de la Australian Open.

CTP, incantat inainte de marele meci Halep - Serena Williams: Pentru mine, acesta e deja castigul!

Cristian Tudor Popescu a analizat atat ultimele doua partide castigate de Simo in trei seturi, cu Tomljanovici 72 WTA) si cu Swiatek 17 WTA), cat si intalnirea ei din sferturi, cu legendara Serena Williams 39 de ani, 11 WTA).

Scoasa la pensie de Ion Tiriac si laudata de Patrick Mouratoglou: Ce ne-a aratat jocul de pana acum al Serenei Williams de la AO

In a doua parte a anului va implini 40 de ani, iar daca este sa ne luam dupa vorbele lui Ion Tiriac ar fi trebuit deja sa iasa la pensie. Serena Williams ramane un nume important in tenisul mondial actual, simpla prezenta pe teren dandu-le inca fiori unora dintre adversare. Ajunsa in sferturi la Australian Open, americanca este pregatita de un meci mare contra Simonei Halep.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2312 seconds )