Libnet.ro
UNICEF

16:16

Simona Halep, prima reactie dupa castigarea meciului din optimile Australian Open

Antena3 Antena3,
Simona Halep, prima reactie dupa castigarea meciului din optimile Australian Open

Simona Halep a transmis un mesaj dupa castigarea meciului din optimile de la Australian Open, impotriva jucatoarei poloneze Iga Swiatek. continuă pe Antena3

Sebastian Coltescu, prima reactie dupa scandalul de rasism. UEFA a dat azi decizia

UEFA ii da dreptate lui Sebastrian Coltescu. Ala negru nu a avut conotatii rasiste. Decizia vine la doua luni dupa ce meciul PSG Basaksehir a fost intrerupt din cauza unor cuvinte considerate de staff-ul echipei din Turcia ca fiind ofensatoare. Replica arbitrului roman dupa hatararea forului european. Final fericit pentru Sebastian Coltescu. Prima reactie .

Ce a multumit-o pe Simona Halep dupa meciul care a dus-o in optimi - Ce spune despre un posibil duel cu Swiatek

Simona Halep a avut nevoie de o ora si 18 minute pentru a trece de Veronika Kudermetova 6-1, 6-3), iar la finalul partidei care a dus-o in optimi a precizat care este arma pe care a imbunatatit-o foarte mult in ultima perioada.

Halep, prima reactie dupa victoria cu Kudermetova! Ce spune despre o eventuala reintalnire cu Swiatek

Simona Halep a invins-o, vineri dimineata, 6-1, 6-3, pe rusoaica Veronika Kudermetova 36 WTA) si s-a calificat pentru a sasea oara in optimile de finala ale Australian Open.

VIDEO Ce a spus Simona Halep despre confruntarea cu Serena Williams din sferturi

Simona Halep va avea parte de inca o confruntare dificila la Australian Open: o va intalni in sferturi pe Serena Williams. Romanca si-a laudat viitoarea adversara si a precizat ca pentru a trece de americanca va trebui sa joace cel mai bun tenis al sau.

Prima reactie a Simonei Halep dupa calificarea in sferturi

Vedeti aici ce a declarat Simona Halep dupa victoria obtinuta in fata polonezei Iga Swiatek in optimile de la Australian Open 3-6, 6-1, 6-4).

Acesta este un dezavantaj pentru mine. Prima reactie a Simonei Halep, in urma victoriei obtinute in fata rusoaicei Veronika Kudermetova, la Australian Open 2021

Simona Halep 29 de ani, 2 WTA) a oferit prima reactie in urma victoriei categorice bifate in fata rusoaicei Veronika Kudermetova 23 de ani, 26 WTA), in turul al treilea de la Australian Open. Jucatoarea.

Simona Halep rasfatata de organizatorii Australian Open. S-a anuntat ora meciului cu Iga Swiatek

Organizatorii primului turneu de Mare Slem al anului au anuntat programul zilei de duminica, una in care va evolua si Simona Halep.

Simona Halep in optimi la Australian Open

Victorie fara loc de interpretare pentru Simona Halep in fata rusoaicei Veronika Kudermetova, vineri, la prima lor infruntare in circuitul WTA.

Serena Williams, mesaj ferm pentru Simona Halep. Ce se va intampla pe teren

Doua jucatoare de top, Serena William si Simona Halep se vor reintalni in sferturile Australian Open 2021. Dupa un joc spectaculos din Optimi, Simona a reusit sa se califice. La fel si americanca Serena Williams, dar mesajul acesteia catre Simona este unul razboinic. Serene Williams si Simona Halep, un duel de finala Fostul numar 1 .

Ce plan are Simona Halep pentru Ziua indragostitilor. Din pacate, nu poate sarbatori

Dupa meciul avut vineri dimineata, Simona Halep a spus ce plan are pentru Ziua indragostitilor, in cadrul unei conferinte de presa. Sportiva va juca maine impotriva jucatoarei poloneze, Swaitek, chiar atunci cand ar trebui sa fie alaturi de iubitul ei. Ce va face Simona Halep de Ziua indragostitilor Dupa ce vineri a castigat in fata .

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2249 seconds )