Libnet.ro
UNICEF

18:30

Prima reactie a Serenei Williams, dupa ce a invins-o categoric pe Simona Halep, la Australian Open 2021

B1 B1,
Prima reactie a Serenei Williams, dupa ce a invins-o categoric pe Simona Halep, la Australian Open 2021

Simona Halep nu i-a putut face fata Serenei Williams in sferturile Australian Open 2021. Americanca s-a impus categoric, in doua seturi, 6-3, 6-3. Aceasta a oferit o reactie la cald, imediat dupa victoria. continuă pe B1

FOTO Ce a postat sotul Serenei Williams dupa meciul cu Simona Halep - il ataca dur pe Ion Tiriac

In urma cu cateva saptamani, Ion Tiriac o sfatuia pe Serena Williams sa se retraga din tenis are deja 39 de ani si kilograme in plus). Marti, americanca a invins-o pe Simona Halep in sferturi la Australian Open, iar sotul Serenei Alexis Ohanian) i-a dat un nou raspuns aspru lui Tiriac.

Halep, la mana Serenei Williams: Cum ar pierde Simona locul 2 si cand va reveni pe teren

Parcursul Simonei Halep la Australian Open 2021 s-a incheiat in sferturi, dupa o infrangere scurta cu Serena Williams 11 WTA), scor 3-6, 3-6. De acum, romanca va privi restul turneului, preocupata fiind si de pozitia ei din ierarhia WTA.

CTP: Nu imi pare rau ca Simona Halep a pierdut in fata Serenei Williams. Ce l-a nemultumit pe gazetar

CTP nu regreta faptul ca Simona Halep a pierdut in fata Serenei Williams, in sferturile Australian Open 2021. in schimb, gazetarul s-a aratat nemultumit de faptul ca jucatoarea romanca nu a tras mai.

Ilie Nastase i-a raspuns sotului Serenei Williams. Replica dura: Nu se intampla niciodata asa

Meciul Simonei Halep cu Serena Williams a nascut controverse in randul unor personalitati din tenis. Ilie Nastase si sotul jucatoarei americane si-au dat replici acide. Ilie Nastase, replica la sotul Serenei Cuvinte grele au fost aruncate dupa meciul Simonei Halep cu Serena Williams, intre greii din tenis. Sotul tenismenei din America l-a atacat dur pe .

Raspunsul lui Ion Ion Tiriac pentru sotul Serenei Williams

Ion Ion Tiriac i-a raspuns lui Alexis Ohanian, prin intermediul unei scrisori postate pe Twitter, dupa ce sotul Serenei Williams l-a atacat din nou pe tatal sau in urma victoriei obtinute de americanca in fata Simonei Halep la Australian Open.

Mesaj acid al sotului Serenei Williams la adresa lui Ion Tiriac. Ce i-a transmis Alexis Ohanian

Reactiile neinspirate ale lui Ion Tiriac la adresa Serenei Williams au devenit cunoscute pe intreg mapamondul. Omul de afaceri a declarat despre sportiva ca este batrana si grasa si ca ar trebui sa se.

Prima reactie a Simonei Halep dupa calificarea in sferturi

Vedeti aici ce a declarat Simona Halep dupa victoria obtinuta in fata polonezei Iga Swiatek in optimile de la Australian Open 3-6, 6-1, 6-4).

Serena Williams, mesaj ferm pentru Simona Halep. Ce se va intampla pe teren

Doua jucatoare de top, Serena William si Simona Halep se vor reintalni in sferturile Australian Open 2021. Dupa un joc spectaculos din Optimi, Simona a reusit sa se califice. La fel si americanca Serena Williams, dar mesajul acesteia catre Simona este unul razboinic. Serene Williams si Simona Halep, un duel de finala Fostul numar 1 .

Alex Bodi, prima reactie dupa fotografiile publicate de Bianca Dragusanu: Ia pastile si lesina

Alex Bodi i-a dat replica Biancai Dragusanu, dupa ce aceasta a facut publice zilele trecute fotografii in care aparea tumefiata. Blondina il facea vinovat pe fostul ei sot. Acum, afaceristul vine cu varianta sa de adevar. Ce spune acesta? Alex Bodi, reactie la acuzele Biancai Zilele trecute, Bianca Dragusanu a facut publice fotografii in care .

Sotul Serenei Williams l-a facut din nou rasist, sexist si clovn pe Tiriac

Alexis Ohanian nu a uitat cuvintele lui Ion Tiriac despre Serena Williams si a postat din nou un mesaj agresiv la adresa acestuia pe retelele de socializare, dupa ce jucatoarea americana a invins-o pe Simona Halep, in sferturi, la Australian Open, conform News. ro.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2236 seconds )