Libnet.ro
UNICEF

11:15

Dan Negru, adevarul despre declaratia lui Dragos Bucur. Nu s-a mai putut abtine, ce secret a divulgat

Playtech Playtech,
Dan Negru, adevarul despre declaratia lui Dragos Bucur. Nu s-a mai putut abtine, ce secret a divulgat

Social media e totusi libertatea exprimarii, este concluzia trasa de Dan Negru in urma mesajului lui Dragos Bucur, care dezvaluia recent pe pagina sa de Facebook faptul ca nu se va vaccina. Opinia actorului a fost legata de prezentator si de alte pareri pro sau contra despre serurile anti-COVID, spuse la portavoce de alte persoane . continuă pe Playtech

Adevarul despre problemele de sanatate ale lui Filip Cioc, de la Romanii au talent. Ce spun parintii sai

La doar 10 ani, Filip Cioc a cucerit o intreaga tara cu vocea sa la Romanii au talent, in prima editie a sezonului 11, dar si cu povestea lui. in urma cu cinci ani a mai particpat si la Next Star, emisiunea prezentata de Dan Negru, avand acelasi impact.

CTP nu s-a putut abtine. Ce a spus despre Dragos Bucur dupa ce a recunoscut ca nu se vaccineaza

Dragos Bucur, unul din actorii momentului, a genrat un val de ura la adresa sa. Dupa ce decalra pe facebook ca nu poarta masca si nu se vaccineaza, internautii au reactionat dur in comentarii. Reactiile au fost pro si contra. Altii, precum junralistul Cristian Tudor Popescu l-a catalogat ca fiind in aceeasi categorie cu Diana .

CTP: imi pare rau ca Dragos Bucur se alatura senatoarei Cascada Urlatoarea

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu si-a exprimat parerea la Digi24 despre opinia actorului Dragos Bucur care a scris ca nu se vaccineaza si nu poarta masca, comportament asemanator cu al senatoarei Cascada Urlatoarea, porecla data, probabil, Dianei Sosoaca AUR).

Monica Pop, reactie furioasa dupa dezvaluirile lui Dragos Bucur: Este inadmisibil asa ceva

Mesajul actorului Dragos Bucur din mediul online a crea valva! Zilele trecute, sotul Danei Nalbaru a publicat, pe contul sau oficial de Facebook, un mesaj uluitor catre toti romanii. Dragos Bucur a marturisit ca nu poarta masca de protectie si nici nu se vaccineaza impotriva COVID-19. Dupa aceste dezvaluiri curajoase, vedeta de la PRO TV .

CTP, critici la adresa lui Dragos Bucur: Dansul provoaca! Se alatura unor personaje ca senatoarea Cascada Urlatoarea

Cristian Tudor Popescu a criticat postarea actorului Dragos Bucur, in care acesta spune ca nu se vaccineaza si nu poarta masca, gazetarul considerand ca actorul a avut o atitudine teatrala si a vrut sa provoace.

EXCLUSIV Dan Negru a dezvaluit un secret de pe Muntele Athos. Ce legatura are cu Printul Charles

Dan Negru, vedeta Antenei 1, a descoperit magia si atractia speciala a Muntelui Athos cu ajutorul unor prieteni din breasla. Nu vrea sa le dezvaluie numele. in schimb, a fost de acord sa stea de vorba cu redactia Impact. ro despre calatoria de la Muntele Athos. Dan Negru, dezvaluiri de la Muntele Athos Celebrul moderator TV .

Raed Arafat, adevarul despre vaccinarea obligatorie. Ce pericol ii pandeste pe romani

Raed Arafat a vorbit duminica seara despre desfasurarea campaniei de vaccinare in Romania. Potrivit sefului DSU, multi romani se lasa pacaliti de informatii false, folosindu-le impotriva sanatatii lor. Acesta transmite un avertisment cu privire la consecintele pe care le poate avea dezinformarea populatiei. Nu spune nimeni ca vaccinarea va fi obligatorie Raed Arafat revine cu .

Stefan Mandachi, adevarul despre emisiunea in care a fost la PRO TV. Ce spune despre regia ei VIDEO

Prima editie a emisiunii Sef sub acoperire, de la Pro TV, din acest an l-a adus in prim-plan pe Stefan-Valentin Mandachi. Barbatul de 35 de ani este patronul restaurantelor cu specific grecesc, de tip servire rapida, din Romania si estul Europei, Spartan. Cum s-a acomodat Stefan Mandachi la filmarile emisiunii Stefan Mandachi a fost primul .

Claudiu Tarziu spune adevarul despre Diana Sosoaca. Cum ar fi ajuns parlamentar, de fapt: Santaj

Claudiu Tarziu aduce detalii mult asteptate despre Diana Sosoaca. Ce a spus co-presedintele formatiunii AUR cand a prezentat modalitatea prin care a ajuns fosta colega senatoare? Cum a ajuns Diana Sosoaca senatoarea AUR? Claudiu Tarziu vine cu detalii neasteptate Claudiu Tarziu a socat o tara intreaga in cursul zilei de vineri in momentul in care .

Adevarul despre coiful viking descoperit la Iasi. Pentru ce scopuri magice era folosit

Politistii din Iasi au recuperat un coif de viking care a fost disparut timp de 10 ani si tinut ascuns in Vrancea. Adevarul despre coiful viking a iesit la iveala, dupa ce istoricii au venit cu mai multe detalii. Adevarul despre coiful viking a iesit la suprafata Politistii au recuperat coiful care a fost tinut .

ştiri de la Playtech

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2205 seconds )