Libnet.ro
UNICEF

01:05

Dan Negru a venit la Antena3 cu reteta succesului: Cum a reusit sa sparga toate audientele de Revelion, 21 de ani la rand

Antena3 Antena3,
Dan Negru a venit la Antena3 cu reteta succesului: Cum a reusit sa sparga toate audientele de Revelion, 21 de ani la rand

Dan Negru a fost invitatul lui Radu Tudor, vineri seara, la emisiunea Punctul de intalnire si a povestit cum a reusit sa atinga un record urias de audienta, joi, in noaptea de Revelion 2021. Peste 3. 5 milioane de romani s-au uitat joi noaptea la Revelionul Starurilor de la Antena1. continuă pe Antena3

Cum petrece, de fapt, Dan Negru de Revelion, in timp ce milioane de romani se uita la el

Este numit campionul Revelioanelor, de peste doua decenii prezinta programul de Anul Nou de la miezul noptii, dar putini stiu ce face, de fapt, Dan Negru la cumpana dintre ani.

Dan Negru, de 21 de ani liderul spectacolelor de Revelion!Aproape 3.6 milioane de romani au urmarit Revelionul Starurilor 2021, la Antena 1

Programul de Revelion al Antenei 1, prezentat de Dan Negru pentru al 21-lea an consecutiv, a fost lider incontestabil de audienta pe toate segmentele de public. Minutul de aur al Revelionului Starurilor 2021, de la ora 23:05, a adunat in fata micilor ecrane 3. 000 de romani din toata tara, Antena 1 inregistrand 20. 3 puncte de rating si 41. 3% cota de piata. De asemenea, minutul de la miezul noptii a adunat in fata micilor ecrane 2. 000 de telespectatori, la nivelul publicului din toata tara.

Cine este, de fapt, vrajitoarea de la Revelionul lui Dan Negru. Surpriza uriasa pregatita de Antena 1

Cine e persoana care s-a ascuns sub personajul vrajitoarei de la Revelionul lui Dan Negru? Surprizele se tin lant pentru cei care ii vor ramane fideli regelui Revelioanelor, la Antena 1. Revelion Dan Negru: Cine s-a ascuns sub masca vrajitoarei de la Antena 1? Dan Negru va prezenta pentru a 21 oara Revelionul Starurilor. Surprizele .

Ce face, de fapt, Dan Negru de Revelion. Vedeta de la Antena 1 are acelasi obicei in fiecare an

S-a aflat ce face, de fapt, Dan Negru de Revelion. Vedeta de la Antena 1 are acelasi obicei in fiecare an. Ce face an de an prezentatorul TV, cititi in articolul de mai jos. Incredibil ce face Dan Negru De revelion. Ce ritual are an de an prezentatorul TV Abia acum s-a aflat ce face .

Surpriza colosala pentru Dan Negru. Cati romani s-au uitat la el, de fapt, de Revelion

Este surpriza colosala pentru Dan Negru. Cati romani s-au uitat la el, de fapt, de Revelion. Cel ce face Revelioane de 21 de ani a ales pentru Revelionul 2021 tot o emisiune cu masti, altfel de masti, nu ca cele ce suntem nevoiti sa le purtam peste tot in aceasta perioada. Cum au primit romanii .

EXCLUSIV Dan Negru, ofertat de PRO TV! Ce emisiune i s-a propus de s-a ridicat brusc de la masa negocierilor

Dan Negru se afla de 20 de ani in topul audientelor cu programul de Revelion. Nici nu e de mirare ca PRO TV a incercat adesea sa-l ademeneasca in tabara lor, pentru a anihila concurenta. O invitatie de transfer ar fi avut si anul acesta, inaintea filmarilor pentru emisiunea Masked Singer Romania, unde Dan ar .

Revelionul Starurilor de la Antena 1, prezentat de Dan Negru, lider de audienta. Cati oameni s-au uitat la celelalte posturi TV

Revelionul Starurilor de la Antena 1, prezentat de Dan Negru, a fost lider de audienta, cu peste 2,5 milioane de telespectatori, la nivel national. Acesta este al 21-lea an cand emisiunea ocupa primul loc in preferinte.

Mediastandard.ro: Ce se vede la televizor de Revelion: Divertis, Vacanta Mare, Untold si Dan Negru

Dat fiind faptul ca trecerea dintre ani s-ar putea sa prinda mai multi romani in fata televizoarelor decat de obicei, posturile TV au organizat programe speciale. Revelionul Starurilor va putea fi urmarit de la ora 22:00, in formatul cu care postul TV ne-a obisnuit deja: momente artistice combinate cu vedete costumate in diverse personaje, pe care invitatii speciali vor trebui sa ii demaste. Printre invitatii din acest an se numara si Nea Marin, Maria Buza, Ovidiu Lipan Tandarica, Dan Bittman, Adriana Trandafir, Dorian Popa, dar si altii.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2115 seconds )