Libnet.ro
UNICEF

12:30

Dan Nica, despre inundatiile din Galati: Masa uriasa de apa s-a format intr-un interval foarte scurt

Antena3 Antena3,
Dan Nica, despre inundatiile din Galati: Masa uriasa de apa s-a format intr-un interval foarte scurt

Presedintele PSD Galati, Dan Nica, a facut o serie de comentarii referitoare la proportiile inundatiilor din Tulcea. Fostul ministru de Interne a declarat ca masa uriasa de apa s-a format intr-un interval fo. continuă pe Antena3

Comandamentul pentru situatii de urgenta, convocat dupa inundatiile din Galati

Guvernul a convocat, joi, comandamentul pentru situatii de urgenta, dupa inundatiile din Galati, in urma carora 4 persoane au murit, una este data disparuta, peste 700 de case au fost inundate si sute de.

Premierul Ponta a convocat comandamentul pentru situatii de urgenta, dupa inundatiile din Galati

Premierul Victor Ponta a convocat, joi, comandamentul pentru situatii de urgenta, dupa inundatiile din Galati, in urma carora cinci persoane, intre care un copil, si-au pierdut viata, o alta este data disparuta, peste 700 de case au fost inundate si sute de oameni au fost evacuati.

AJUTOARE pentru SINISTRATII din Galati: 56 de tone de APA imbuteliata, 20 de tone de ...

Apa, motorina si alimente pentru sinistratii din Galati. Jandarmeria va pune la dispozitie si 500 de corturi, in cazul in care va fi nevoie. Ministrul afacerilor interne a precizat, in cadrul sedintei Comitetului National pentru Situatii de Urgenta convocat pentru inundatiile din judetul Galati, ca MAI a mobilizat resurse umane suficiente pentru gestionarea acestei situatii, respectiv peste 500 de angajati pompieri, jandarmi, politisti care actioneaza cu 61 mijloace de .

Prima reactie a Bisericii:familiile afectate de inundatiile din judetul Galati vor primi ajutoare financiare

La initiativa Patriarhului Daniel, Patriarhia Romana va ajuta financiar cu cate 3. 000 lei fiecare dintre familiile celor noua persoane din judetul Galati care si-au pierdut viata in urma inundatiilor din ultimele zile.

Care sunt cauzele inundatiilor exceptionale din Galati: Cum se pot transforma podurile in baraje in calea apei si care este pericolul unei strazi inalte

Viiturile si inundatiile inregistrate in judetul Galati reprezinta o situatie de exceptie, spun specialistii hidrologi. Avand in vedere ca volumul precipitatiilor din noaptea de 11 spre 12 septembrie a fost in 2 ore cat pentru 2 luni, este clar ca este o situatie de exceptie, a declarat pentru HotNews. ro purtatorul de cuvant de la Administratia Nationala Apele Romane, Ana-Maria Agiu. Aceasta a explicat pentru HotNews. ro care sunt cauzele viiturilor din judetul Galati si cum pot conduce la dezastru existenta unor paraie care nu sunt cadastrate, poduri subdimensionate sau drumuri aflate la inaltime.

Cel mai recent bilant al inundatiilor din Galati. in doar cateva ore, a plouat cat pentru doi ani. Sute de oameni au fost evacuati

Noua oameni, printre care o fetita de 8 ani, au murit in inundatiile care au lovit, noaptea trecuta, 17 localitati din judetul Galati. Specialistii spun ca, in doar cateva ore, la Galati a plouat cat.

Patriarhia Romana ajuta cu aproape 100.000 de lei familiile victimelor si sinistratii din Galati

Patriarhia Romana ajuta cu cate 3. 000 lei fiecare dintre familiile celor noua persoane din judetul Galati care si-au pierdut viata in urma inundatiilor, oferind de asemenea 70. 000 de lei familiilor din Cudalbi.

Lista scolilor din Galati care sunt afectate de inundatii si care nu se vor deschide luni, in prima zi de scoala

Cinci scoli din judetul Galati nu isi vor putea primi elevii luni, 16 septembrie, din cauza avariilor produse de inundatii, anunta Ministerul Educatiei Nationale intr-un comunicat remis HotNews. ro. In scolile afectate de ploile torentiale, cladirile au fost inundate, iar instalatiile electrice distruse.

Gabriel Oprea: Sinistratii din Galati vor primi apa si alimente. in momentul de fata nu mai este niciun pericol pentru localnici

Vicepremierul Gabriel Oprea a anuntat, joi, la Galati, ca persoanele evacuate din case in urma inundatiilor vor primi alimente si apa din rezervele de stat. in momentul de fata nu mai este niciun pericol.

Militarii continua misiunile in sprijinul populatiei afectate de inundatii. Vezi ultimul bilant al dezastrului din Galati

Militarii continua misiunile in sprijinul populatiei afectate de inundatii. Un detasament de 30 de militari participa la ridicarea unui dig din saci de nisip in Frumusita, iar in localitatea Cuca s-a.

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2127 seconds )