Libnet.ro
UNICEF

19:00

Prima reactie a Bisericii:familiile afectate de inundatiile din judetul Galati vor primi ajutoare financiare

Adevărul Adevărul,
Prima reactie a Bisericii:familiile afectate de inundatiile din judetul Galati vor primi ajutoare financiare

La initiativa Patriarhului Daniel, Patriarhia Romana va ajuta financiar cu cate 3. 000 lei fiecare dintre familiile celor noua persoane din judetul Galati care si-au pierdut viata in urma inundatiilor din ultimele zile. continuă pe Adevărul

Comandamentul pentru situatii de urgenta, convocat dupa inundatiile din Galati

Guvernul a convocat, joi, comandamentul pentru situatii de urgenta, dupa inundatiile din Galati, in urma carora 4 persoane au murit, una este data disparuta, peste 700 de case au fost inundate si sute de.

Antena 3 reactiveaza campania Apa trece, Romania ramane. Demersul vine in sprijinul sutelor de sinistrati din judetul Galati

Antena 3 a reactivat astazi campania Apa trece, Romania ramane. Demersul se adreseaza romanilor care sufera in urma inundatiilor, iar de data aceasta vine in sprijinul sutelor de sinistrati din judetul.

Patru persoane decedate si trei disparute in urma inundatiilor din judetul Galati

Un numar de patru persoane si-au pierdut viata, iar alte trei sunt date disparute in urma inundatiilor produse noaptea trecuta in mai multe localitati din judetul Galati, unde au cazut precipitatii abundente, informeaza Inspectoratul Judetean de Politie Galati.

Sase persoane, decedate in urma inundatiilor din judetul Galati

Update 09:31 Ultimul bilant al inundatiilor din judetul Galati arata ca sase persoane au decedat si trei sunt date disparute.

Dan Nica, despre inundatiile din Galati: Masa uriasa de apa s-a format intr-un interval foarte scurt

Presedintele PSD Galati, Dan Nica, a facut o serie de comentarii referitoare la proportiile inundatiilor din Tulcea. Fostul ministru de Interne a declarat ca masa uriasa de apa s-a format intr-un interval fo.

Manastirea Buna vestire din judetul Olt a infiintat o scoala gimnaziala unde fetele orfane si din familii sarace vor putea studia gratuit, fiind asigurata inclusiv cazarea

Manastirea Buna vestire din comuna Gradinari, judetul Olt, a infiintat in aceasta localitate, sub patronajul Mitropoliei Olteniei, o scoala gimnaziala de excelenta unde vor putea studia gratuit, incepand din acest nou an scolar, fetele orfane si din familii fara posibilitati materiale, potrivit Agerpres. Elevele vor studia matematica, arhitectura si limbi straine, dar vor face si cursuri practice de bucatarie, croitorie, patiserie si infirmerie.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1995 seconds )