Libnet.ro
UNICEF

11:30

Dan Petrescu, despre postul de selectioner: Daca eram contactat, poate ca eram eu acolo

Hotnews Hotnews,
 Dan Petrescu, despre postul de selectioner: Daca eram contactat, poate ca eram eu acolo

Dan Petrescu, antrenorul campioanei Romaniei, a precizat ca nu a fost contactat de Federatia Romana de Fotbal pentru preluarea postului de selectioner al echipei nationale. Tehnicianul echipei CFR Cluj a declarat ca ar fi lasat gruparea din Gruia pentru a merge la prima reprezentativa. continuă pe Hotnews

Dan Petrescu: Nu e nicio oferta. Numai daca clubul ma da afara, atunci voi pleca Tot mai sper ca se razgandeste Culio

Tehnicianul Dan Petrescu a declarat, duminica, intr-o conferinta de presa, ca nu a primit o oferta pentru a pleca de la CFR Cluj, el mentionand ca va parasi gruparea doar daca va fi dat afara. De asemenea, antrenorul ardelenilor a vorbit si despre situatia lui Culio, care si-a anuntat plecarea de la club.

Dan Petrescu anunta schimbari la CFR Cluj in pauza de iarn

CFR Cluj a revenit la sefia clasamentului din Liga 1 dupa 2-0, pe teren propriu, cu Astra Giurgiu, dar chiar si asa antrenorul Dan Petrescu anunta ca va avea loc o remanier a locului.

Dan Petrescu si-a decis viitorul! Anuntul asteptat de toti suporterii romani

Dupa performanta de a elimina Lazio si Rennes si a califica CFR in primavara europeana, Dan Petrescu.

Cozmin Gusa a facut anuntul neasteptat despre postul Realitatea. Ce a decis dupa revenirea in PSD

Scandalul de la Realitatea a inceput prin 2018, cand Cozmin Gusa si Maricel Pacuraru au preluat trustul de presa, si totul a luat o intorsatura dramatica. Acum, dupa ce Postul de televiziune Realitatea TV a incetat sa mai existe si totul s-a transferat catre Realitatea Plus, ca mai apoi o parte din jurnalistii trustului, mare .

Dan Barna, despre excluderile din USR: Este pur si simplu o decizie disciplinara. Nu are nimeni o lista de excluderi predefinita. Nu e nimic iesit din comun (VIDEO)

Presedintele USR, Dan Barna, a declarat marti, in platoul Stirilor B1 TV, ca decizia ca unii membri sa fie exclusi din randul formatiunii este una luata in mod democratic si a dezmintit informatia potrivit.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2433 seconds )