Libnet.ro
UNICEF

10:30

Dan Petrescu, neasteptat de calm dupa un meci fara victorie

Online Sport Online Sport,
Dan Petrescu, neasteptat de calm dupa un meci fara victorie

Antrenorul Dan Petrescu a declarat dupa 0-0 cu Sepsi in etapa a 2-a din CASA Liga 1 ca nu are ce sa le reproseze jucatorilor sai. continuă pe Online Sport

Dan Petrescu face lumina in cazul penaltiului executat si ratat de Golofca - Explicatia simpla a antrenorului

CFR Cluj s-a aflat la un singur penalti distanta de calificarea in turul III preliminar al Champions League. La 4-4, Golofca a ratat o lovitura de la 11 metri pe care scria calificare. Criticat de multi pentru decizia de a-l nominaliza pe Golofca sa execute al cincilea penalti, Dan Petrescu a facut lumina dupa meci.

Eliminarea Craiovei nu l-a surprins pe Dan Petrescu

CS Universitatea Craiova a fost eliminata de necunoscuta Locomotive Tbilisi din primul tur preliminar al Europa League, un deznodamant care nu l-a luat prin surprindere pe Dan Petrescu, antrenorul echipei CFR Cluj.

Dan Petrescu, turbat: Conferinta furtunoasa inaintea meciului cu Dinamo Zagreb

Acum trei zile, dupa victoria cu Academica Clinceni din campionat, Bursucul a vorbit destul de calm despre Dinamo Zagreb, adversara din turul II preliminar al Ligii Campionilor. Cu o zi inainte de meci, tehnicianul campioanei a devenit parca alt om!.

Jucatorii CFR-ului au fugit de responsabilitate. Dan Petrescu: Cei care au batut sunt doar aia care au vrut sa bata. Restul n-au vrut

CFR Cluj a ratat in extremis calificarea in turul 3 preliminar al Champions League contra lui Dinamo Zagreb dupa loteria loviturilor de la 11 metri.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2782 seconds )