Libnet.ro
UNICEF

22:30

Dan Petrescu regreta cupele europene: Aveam cel putin zece puncte in plus, in campioant

Online Sport Online Sport,
Dan Petrescu regreta cupele europene: Aveam cel putin zece puncte in plus, in campioant

Accidentarea suferita de Kevin Boli l-a determinat pe antrenorul Dan Petrescu sa traga un semnal de alarma in perspectiva meciului decisiv cu Celtic din ultima etapa a Europa League. continuă pe Online Sport

Dan Petrescu: E foarte important sa reusim sa amanam un meci, altfel nu avem sanse cu Celtic

Tehnicianul echipei CFR Cluj, Dan Petrescu, a declarat duminica seara, dupa meciul cu Hermannstadt, scor 1-1, ca are probleme importante de lot inaintea ultimelor confruntari din acest an si isi doreste amanarea unui meci din Liga I.

Dan Petrescu: Dupa numarul de ocazii, trebuia sa castigam cu Lazio

Antrenorul echipei de fotbal CFR Cluj, Dan Petrescu, a declarat, joi seara, dupa infrangerea cu 1-0 .

Dan Petrescu: Meritam victoria cu Lazio. Avem sanse foarte mici cu Celtic

Dan Petrescu, antrenorul echipei CFR Cluj, spune ca echipa sa ar fi meritat sa castige jocul cu Lazio, disputat joi seara, la Roma, in penultima runda din grupa E a Europa League, si incheiat cu scorul de 1-0 in favoarea italienilor.

Dan Petrescu, dupa Lazio - CFR Cluj: Daca ne luam dupa numarul de ocazii, trebuia sa castigam

Antrenorul echipei CFR Cluj, Dan Petrescu, considera nemeritat rezultatul final al meciului cu Lazio Roma, din etapa a 5-a a Grupei E din Europa League, esec cu 1-0.

Un autobuz a cazut de pe un pod intr-un rau inchetat din Siberia: Cel putin 19 persoane au murit, 21 sunt ranite

Un autobuz cu aproximativ 40 de pasageri la bord a cazut duminica intr-un rau in Siberia, mai multi pasageri pierzandu-si viata, au anuntat serviciile de salvare locale, relateaza AFP, preluata de Agerpres. Potrivit Moscow Times, cel putin 19 oamei au murit, iar 21 sunt raniti.

in plin scandal privind demiterea sa, Donald Trump se crede Rocky. Reactia internautilor: Cel putin, el se lupta cu rusii

Presedintele american Donald Trump, mare fan twitter, este in centrul unei noi controverse, dupa ce a publicat pe reteaua sociala o poza editata in care apare sub forma celebrului luptator Rocky, personajul central al unei serii de filme. Nimeni nu stie ce l-a apucat pe presedinte sa distribuie imaginea respectiva, insa internautii au inceput sa faca tot felul de glume, comentand ca cel putin Rocky se lupta cu rusii.

VIDEO SUA: Cel putin 11 raniti in urma unui atac armat in Cartierul francez din New Orleans

Cel putin 11 persoane au fost impuscate si ranite, duminica, in urma unui atac armat comis in Cartierul francez din orasul New Orleans, au informat autoritatile, adaugand ca un suspect a fost deja retinut, relateaza Mediafax citand postul CNN.

Incident dramatic intr-un parc safari! Cel putin zece animale salbatice au ars de vii

Incident tragic intr-un safari din statul american Ohio. Cel putin zece animale sabatice, printre care trei girafe si sase antilope, au ars de vii intr-un incendiu izbucnit in parcul respectiv. Alte.

Florin Citu, anunt despre deficitul bugetar: Anul viitor va trebui sa arate o reducere de cel putin un punct procentual

Anul viitor deficitul bugetar va trebui sa arate o reducere de cel putin un punct procentual fata de executia de anul acesta, un lucru foarte greu de facut, dar care va fi apreciat atat de piete internationale.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1904 seconds )