Libnet.ro
UNICEF

19:30

Dan Radu Rusanu, urmarit penal

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Dan Radu Rusanu, urmarit penal

Nicio zi fara ca Autoritatea de Supraveghere Financiara sa nu tina topul stirilor cu scandalurile care au izbucnit, aproape toate odata. Directia Nationala Anticoruptie a anuntat, vineri, ca Presedintele ASF Dan Radu Rusanu este urmarit penal pentru complicitate la abuz in serviciu si constituirea unui grup infractional, institutia extinzand cercetarile in dosarul Carpatica. continuă pe Ziarul Bursa

Seful ASF, Dan Radu Rusanu, urmarit penal

Seful ASF, Dan Radu Rusanu, urmarit penal de procuroii DNA. El este acuzat de constituire la grup infractional si abuz in serviciu. Stire in curs de.

Seful ASF, Dan Radu Rusanu, urmarit penal pentru constituire de grup infractional organizat

Presedintele Autoritatii de Supraveghere Financiara ASF), Dan Radu Rusanu, este urmarit penal de procurorii DNApentru constituirea de grup infractional si abuz in serviciu, in dosarul in care a fost.

Dan Radu Rusanu, urmarit penal pentru constituire de grup infractional organizat. DNA: Seful ASF, presiuni pentru a proteja Carpatica

Presedintele Autoritatii de Supraveghere Financiara ASF), Dan Radu Rusanu, este urmarit penal de procurorii DNApentru constituirea de grup infractional si abuz in serviciu, in dosarul in care a fost.

Dan Radu Rusanu, presedintele ASF, este urmarit penal in dosarul privind fapte de coruptie la Carpatica si ASF

Procurorii din cadrul Directiei Nationale Anticoruptie au extins urmarirea penala si fata de Dan Radu Rusanu, presedinte al Autoritatii de Supraveghere Financiara, in sarcina caruia s-au retinut infractiunile de constituirea unui grup infractional organizat si complicitate la abuz in serviciu, a anuntat vineri DNA. Se actualizeaza.

MAFIA ASF. Rusanu, URMARIT penal pentru constituirea si sprijinirea unui grup infractional.

UPDATE Procurorii anticoruptie au inceput urmarirea penala impotriva lui Dan Radu Rusanu pentru constituirea si sprijinirea unui grup infractional, precum si pentru abuz in serviciu, spun surse judiciare. UPDATE La iesirea din DNA, Dan Radu Rusanu a evitat sa spuna daca impotriva sa s-a inceput urmarirea penala impotriva in dosarul ASF, dar a precizat ca toti membrii conducerii ASF ar fi fost angajati deoarece ar avea studiile necesare. Procurorii anticoruptie ancheteaza modul in care .

Presedintele ASF, Dan Radu Rusanu, la DNA

Presedintele Autoritatii de Supraveghere Financiara ASF), Dan Radu Rusanu, a fost citat la Directia Nationala Anticoruptie, referitor la dosarul Carpatica, in care sunt urmariti penal omul de afaceri Ilie Carabulea, Laura Chitoiu, Marian Marzac si Radu Mustatea.

Udrea: Partidul Miscarea Populara cere demisia presedintelui ASF, Dan Radu Rusanu

Partidul Miscarea Populara cere demisia de urgenta a presedintelui Autoritatii de Supraveghere Financiara, Dan Radu Rusanu, ca urmare a anuntului DNA privind inceperea urmaririi penale asupra sa, arata Elena Udrea, intr-un comunicat remis Adevarul.

Seful ASF, Dan Radu Rusanu, pus sub urmarire penala de DNA: Este acuzat de fapte de coruptie

SefulASF, DanRaduRusanu, a ajuns vineri dimineata la Directia NationalaAnticoruptie DNA), pentru a fi audiat, acesta fiind pus sub urmarire penala, relateaza B1 TV. Rusanu este cerceta.

Seful ASF, Dan Radu Rusanu, audiat la DNA: Probabil marti voi afla daca sunt pus sub invinuire

UPDATE: 11:51: La iesirea din sediul DNA, DanRadu Rusanu a declarat ca este posibil ca marti sa afle daca va fi pus sub invinuire. SefulASF, DanRaduRusanu, a ajuns vineri dimineata la.

UPDATE: Dan Rusanu este urmarit penal. Seful ASF crede ca este mazilit de Traian Basescu

UPDATE: Dan Rusanu, presedintele ASF, este urmarit penal pentru constituire a unui grup infractional organizat si complicitate la abuz in serviciu, fiind suspectat ca a intocmit si a avizat proiectul OUG privind ASF si ar fi acceptat protejarea.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,331 seconds )