Libnet.ro
UNICEF

18:15

Dan Sova: Cel mai important este sa nu avem un al treilea mandat pentru regimul Basescu, cu Udrea, Macovei sau Iohannis presedinte

B1 B1,
Dan Sova: Cel mai important este sa nu avem un al treilea mandat pentru regimul Basescu, cu Udrea, Macovei sau Iohannis presedinte

Purtatorul de cuvant al PSDDan Sova afirma ca cel mai important lucru este sa nu existe un al treilea mandat pentru regimul Basescu. Cel mai important este sa nu avem un al treilea mandat pentru . continuă pe B1

Sova: Cel mai important este sa nu existe un al treilea mandat pentru regimul Basescu

Purtatorul de cuvant al PSD, Dan Sova, a declarat, luni, in contextul demersului fostului premier Calin Popescu Tariceanu privind o noua suspendare a sefului statului, ca cel mai important este sa nu existe un al treilea mandat pentru regimul Traian Basescu.

PSD evita propunerea lui Tariceanu. Dan Sova: Cel mai important e sa nu avem un al treilea mandat pentru regimul Basescu

PSD pare sa evite propunerea de suspendare a presedintelui Traian Basescu, propunere lansata de presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu. Purtatorul de cuvant al PSDDan Sova afirma ca cel mai.

Centru de comanda NATO in Romania. Radu Tudor: Este cel mai important moment de securitate pentru Romania de la caderea comunismului

Analistul militar Radu Tudor a explicat, vineri seara, in cadrul emisiunii La ordinea zilei ce inseamna amplasarea unui comandament NATO pe teritoriul Romaniei. Potrivit acestuia, prezenta unui comandament NATO p.

Dan Sova: Vreau sa-i amintesc domnului Basescu ca domnul Tariceanu l-a suspendat si prima data

Comentand declaratiile de astazi ale lui Traian Basescu referitoare la demersul lui Calin Popescu Tariceanu de a-l demite pe presedinte, senatorul Dan Sova a reamintit ca Tariceanu este cel care l-a demis si.

Presa rusa despre summitul NATO din Tara Galilor: cel mai ostil Rusiei din ultimii 20 de ani

Summitul NATO care a reunit statele membre in Tara Galilor incepand de joi, este calificat de presa rusa ca fiind cel mai ostil fata de Rusia din ultimii 20 de ani, jurnalistii invocand atat retorica participantilor cat si deciziile care urmeaza sa fie.

Zlatan Ibrahimovici, cel mai bun marcator al Suediei

Zlatan Ibrahimovici este, de ieri, cel mai bun marcator din istoria primei representative a Suediei, cu 50 de reusite.

Premiera in Romania! La Media Music Awards va fi premiat cel mai infocat fan al unui artist!

Media Music Awards vine cu o noua surpriza! In premiera, in cadrul mult asteptatie gale musicale, ce va avea loc in Piata Mare din Sibiu pe data de 18 septembrie, va fi premiat cel mai infocat fan al unui artist!.

Presa elena: Cel mai slab meci al Greciei din ultimii ani, Romania a castigat relativ usor

Presa elena a criticat, duminica seara, prestatia reprezentativei Greciei in partida cu Romania, scor 0-1, notand ca a fost cel mai slab meci al grecilor din ultimii ani si ca fotbalistii lui Claudio Ranieri au dezamagit, dar si ca elevii lui Victor Piturca au obtinut relativ usor cele trei puncte.

Seful Facebook estimeaza ca WhatsApp va deveni cel mai popular serviciu de mesagerie in viitorul apropiat, cu 3 miliarde de utilizatori

Aplicatia WhatsApp va deveni in curand cel mai apropiat serviciu de mesagerie, apreciaza seful Facebook, Mark Zuckerberg. Cred ca WhatsApp va fi cea mai populara platforma de mesagerie de text din lume si mai.

Raportul salariati / pensionari, la cel mai bun nivel din 2008 pana in prezent

Raportul dintre numarul salariatilor si cel al pensionarilor se afla la cel mai bun nivel, din 2008 pana in prezent. Totusi, contributiile unui singur angajat nu sunt inca suficiente pentru a intretine.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2244 seconds )