Libnet.ro
UNICEF

17:15

Seful Facebook estimeaza ca WhatsApp va deveni cel mai popular serviciu de mesagerie in viitorul apropiat, cu 3 miliarde de utilizatori

B1 B1,
Seful Facebook estimeaza ca WhatsApp va deveni cel mai popular serviciu de mesagerie in viitorul apropiat, cu 3 miliarde de utilizatori

Aplicatia WhatsApp va deveni in curand cel mai apropiat serviciu de mesagerie, apreciaza seful Facebook, Mark Zuckerberg. Cred ca WhatsApp va fi cea mai populara platforma de mesagerie de text din lume si mai. continuă pe B1

Mark Zuckerberg: WhatsApp va fi cel mai popular serviciu de mesagerie. Va fi folosit de 3 mld. de persoane

Directorul general al Facebook, Mark Zuckerberg, estimeaza ca numarul utilizatorilor serviciului WhatsApp va atinge 3 miliarde de persoane in viitorul apropiat, mentionand ca Facebook este pregatita sa cheltuiasca miliarde de dolari pentru ca tot mai.

Zuckerberg: WhatsApp va fi cel mai popular serviciu de mesagerie, cu 3 miliarde de utilizatori

WhatsApp, recent preluata de Facebook, va fi cea mai populara platforma de mesagerie de text din lume, crede Zuckerberg.

Asa arata noua Mazda MX-5, descendenta celui mai popular roadster din lume

A patra generatie a roadsterului Mazda MX-5 a fost prezentata la Barcelona, Spania, dar si in Japonia si SUA, iar inceperea comercializarii este programata pentru prima parte a anului 2015. Masina cu peste 100 kg mai usoara decat generatia care iese din productie, iar centrul de greutate este cel mai coborat din toata gama Mazda.

Raportul salariati / pensionari, la cel mai bun nivel din 2008 pana in prezent

Raportul dintre numarul salariatilor si cel al pensionarilor se afla la cel mai bun nivel, din 2008 pana in prezent. Totusi, contributiile unui singur angajat nu sunt inca suficiente pentru a intretine.

Presa rusa despre summitul NATO din Tara Galilor: cel mai ostil Rusiei din ultimii 20 de ani

Summitul NATO care a reunit statele membre in Tara Galilor incepand de joi, este calificat de presa rusa ca fiind cel mai ostil fata de Rusia din ultimii 20 de ani, jurnalistii invocand atat retorica participantilor cat si deciziile care urmeaza sa fie.

Zlatan Ibrahimovici, cel mai bun marcator al Suediei

Zlatan Ibrahimovici este, de ieri, cel mai bun marcator din istoria primei representative a Suediei, cu 50 de reusite.

Zlatan Ibrahimovic a batut un record vechi de peste 80 de ani si a devenit cel mai bun marcator din istoria nationalei Suediei

Zlatan Ibrahimovic a devenit cel mai bun marcator din istoria nationalei Suediei, depasind un record vechi de 82 de ani. Joi, in meciul amical cu Estonia, castigat de suedezi cu 2-0, atacantul lui Paris St. Germain.

Ponta: Basescu a contestat propunerea de comisar; cel mai rusinos moment, daca pierdem portofoliul

Premierul Victor Ponta a declarat, joi, ca presedintele Traian Basescu a contestat propunerea Corinei Cretu pentru functia de comisar european, prim-ministrul aratand ca daca Romania pierde cel mai important portofoliu va fi cel mai rusinos.

Cel mai influent cleric al Bisericii Ortodoxe Ruse vine in Romania. Care este scopul oficial al vizitei

Ilarion Alfeyev, considerat neoficial Ministrul de Externe al Patriarhiei Ruse, cel mai influent cleric in relatiile cu Europa al Bisericii Ortodoxe Ruse, face o vizita la Iasi, pe data de 8 septembrie.

Cel mai influent cleric al Bisericii Ortodoxe Ruse vine in Romania. Care este scopul oficial al vizitei Mitropolitului de Volokolamsk, Ilarion Alfeyev

Ilarion Alfeyev, considerat neoficial Ministrul de Externe al Patriarhiei Ruse, cel mai influent cleric in relatiile cu Europa al Bisericii Ortodoxe Ruse, face o vizita la Iasi, pe data de 8 septembrie.

ştiri din High-tech

ştiri de la B1

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2023 seconds )