Libnet.ro
UNICEF

12:30

Raportul salariati / pensionari, la cel mai bun nivel din 2008 pana in prezent

Antena3 Antena3,
Raportul salariati / pensionari, la cel mai bun nivel din 2008 pana in prezent

Raportul dintre numarul salariatilor si cel al pensionarilor se afla la cel mai bun nivel, din 2008 pana in prezent. Totusi, contributiile unui singur angajat nu sunt inca suficiente pentru a intretine. continuă pe Antena3

Zlatan Ibrahimovic a batut un record vechi de peste 80 de ani si a devenit cel mai bun marcator din istoria nationalei Suediei

Zlatan Ibrahimovic a devenit cel mai bun marcator din istoria nationalei Suediei, depasind un record vechi de 82 de ani. Joi, in meciul amical cu Estonia, castigat de suedezi cu 2-0, atacantul lui Paris St. Germain.

Asigurarile de viata, la cel mai scazut nivel din ultimii 7 ani. Vezi TOP 5

Piata asigurarilor de viata a totalizat 170 mil. euro la finalul lunii iunie din acest an, cea mai scazuta valoare din ultimii sapte ani si cu 15% mai putin decat in aceeasi perioada din 2013, arata datele centralizate de Insurance Profile . Spre.

Zlatan Ibrahimovici, cel mai bun marcator al Suediei

Zlatan Ibrahimovici este, de ieri, cel mai bun marcator din istoria primei representative a Suediei, cu 50 de reusite.

Cel mai tranzactionat fruct din lume, in pericol: ce tari vor suferi cel mai mult daca sunt afectate culturile

Bananele sunt cele mai tranzactionate fructe din lume, potrivit organizatiei non-profit Banana Link. Wall-Street Journal a realizat un top al celor mai mari importatori de banane la nivel global, raportand volumul importurilor la numarul de locuitori.

Animax, investitie de 500.000 euro in cel mai mare petshop din retea

Reteaua de petshop-uri Animax a investit 500. 000 de euro intr-un nou magazin, cel mai mare din portofoliu. Compania ajunge astfel la 43 de unitati si are in plan alte 5 magazine noi pana la sfarsitul anului.

Presa rusa despre summitul NATO din Tara Galilor: cel mai ostil Rusiei din ultimii 20 de ani

Summitul NATO care a reunit statele membre in Tara Galilor incepand de joi, este calificat de presa rusa ca fiind cel mai ostil fata de Rusia din ultimii 20 de ani, jurnalistii invocand atat retorica participantilor cat si deciziile care urmeaza sa fie.

Uleiul de palmier, cel mai bun la prajit

Originar din Africa, uleiul de palmier este folosit de mai bine de 5000 de ani. Se numara printre cele mai sanatoase uleiuri pentru gatit, caci nu contine acizi grasi trans, responsabili de aparitia unor afectiuni ale inimii, cat si a unor forme de cancer.

Cu mainile pe Sony Xperia Z3 un facelift si dotari mai bune [VIDEO Hands-on]

In avanpremiera IFA 2014,Sony a prezentat noua generatie a high-end-ului Xperia Z. Z3 e identic din punct de vedere tehnic cu generatia anterioara, dar are un design refacut partial. Sony Xperia Z3 este un facelift a generatiei anterioare de telefoane high-end de la Sony. Xperia Z2 a fost lansat in aprilie, anul acesta si credeam ca ciclul de schimbare va fi mai incet. Xperia Z3 arata ca Sony vrea sa schimbe rapid ceea ce nu functioneaza. Dar Xperia Z3 arata [].

Sony Xperia si fetele noilor gadgeturi Z3: Z3 Compact s-ar putea dovedi cel mai bun telefon lansat de japonezi

La IFA 2014, Sony si-a prezentat doua noi telefoane. E vorba de Xperia Z3 si un model mini, dar la fel de bine dotat.

Seful Facebook estimeaza ca WhatsApp va deveni cel mai popular serviciu de mesagerie in viitorul apropiat, cu 3 miliarde de utilizatori

Aplicatia WhatsApp va deveni in curand cel mai apropiat serviciu de mesagerie, apreciaza seful Facebook, Mark Zuckerberg. Cred ca WhatsApp va fi cea mai populara platforma de mesagerie de text din lume si mai.

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2134 seconds )