Libnet.ro
UNICEF

01:05

Dan Sova: Contractul initial cu Bechtel nu a fost desecretizat pentru ca nu poate fi gasit

Hotnews Hotnews,
 Dan Sova: Contractul initial cu Bechtel nu a fost desecretizat pentru ca nu poate fi gasit

Contractul original semnat cu Bechtel in 2003 nu poate fi gasit, a declarat miercuri seara la Digi 24 ministrul pentru Marile Proiecte, Dan Sova. Ministrul sustine ca acesta este motivul pentru care documentul respectiv nu a fost desecretizat, insa prevederile sale vor fi publicate, imediat ce se va da de urma contractului. 65506;Nu am reusit la Ministerul Transporturilor sa se gaseasca varianta originala a contractului semnat. Desecretizarea se face pe contractul original. Contractul desecretizat publicat in 2006 e cel original din 2003, dar updatat cu actele aditionale din 2005. Nu s-a gasit varianta originala din 2003. [65506;] Anexele au aparut dupa 2005. Contractul a fost desecretizat in 200665506;, a afirmat Dan Sova. continuă pe Hotnews

Sova: Contractul Bechtel nu a fost desecretizat pentru ca nu s-a gasit originalul. Boagiu spune ca e la camera 58

Ministrul Dan Sova sustine ca desecretizarea contractului cu Bechtel, semnat in 2003, nu s-a facut pentru ca nu s-a gasit varianta originala la Ministerul Transporturilor, insa fostul ministru Anca Boagiu, care a ocupat acest portofoliu in guvernarea PDL, a precizat ca documentul se afla la etajul 2, camera 58.

Sova: Contractul semnat cu Bechtel este de negasit. Boagiu: E la etajul 2, camera 58

Dupa ce ministrul Dan Sova a anuntat ca desecretizarea contractului cu Bechtel, semnat in 2003, nu s-a facut pentru ca nu s-a gasit varianta originala, ci doar copii, Anca Boagiu, fost ministru al Transporturilo.

Ce spun Sova si Boagiu despre contractul cu Bechtel.

Ministrul Dan Sova sustine ca desecretizarea contractului cu Bechtel, semnat in 2003, nu s-a facut pentru ca nu s-a gasit, la Ministerul Transporturilor, varianta originala, in replica, fostul ministru al Transporturilor Anca Boagiu precizand ca documentul se afla la etajul 2, camera 58, transmite Mediafax. Dan Sova a anuntat, miercuri, ca documentul original nu poate fi gasit, el aratand ca acesta este motivul pentru care contractul cu Bechtel nu a fost desecretizat si adaugand ca prevederile .

Contractul pagubos semnat cu Bechtel a fost DESECRETIZAT. Documentele, publicate pe site-ul DPIIS

Documentele declasificate referitoare la contractul dintre statul roman si Bechtel International au fost publicate marti pe pagina web a Departamentului pentru Proiecte de Infrastructura si Investitii Straine.

Sova: Contractul Bechtel, nedesecretizat pentru ca nu s-a gasit originalul; Boagiu: E la camera 58

Ministrul Dan Sova sustine ca desecretizarea contractului cu Bechtel, semnat in 2003, nu s-a facut pentru ca nu s-a gasit, la Ministerul Transporturilor, varianta originala, in replica, fostul ministru al Transporturilor Anca Boagiu precizand ca.

Fiul lui Sorin Ovidiu Balan a fost ARESTAT pentru ca a prejudiciat statul cu UN MILION de dolari.

Fiul lui Sorin Ovidiu Balan a fost arestat pentru 29 de zile. Barbatul este suspectat ca a prejudiciat statul cu un milion de dolari. Alaturi de el a fost arestata si contabila firmei pe care o administra, aceasta fiind suspectata de complicitate la evaziune fiscala. In urma anchetei s-a stabilit ca, in perioada 2009 - 2012, Alexandu Balan, in calitate de administrator al unei societati comerciale care presta servicii de paza, a inregistrat in contabilitatea societatii si a declarat organelor .

Departamentul pentru Proiecte de Infrastructura a publicat cateva documente din acordul cu Bechtel. Contractul initial nu a fost inca desecretizat

Departamentul pentru Proiecte de Infrastructura si Investitii Straine a publicat astazi, pe site-ul sau www. dpiis. ro), cateva documente declasificate referitoare la contractul dintre statul roman si Bechtel International Inc. Ordinul de desecretizare a contractului incheiat de autoritatile romane cu compania americana Bechtel a fost publicat in Monitorul Oficial, iar cele cateva mii de pagini ale documentului ar putea fi publicate pe site-ul Departamentului pentru Proiecte de Infrastructura si Investitii Straine pana la sfarsitul lunii iulie, a declarat pe 15 iulie ministrul delegat pentru Proiecte de Infrastructura si Investitii Straine, Dan Sova. Pe site au fost publicate, insa, doar niste clauze care modifica acordul initial semnat in 2003. Practic, contractul initial nu a fost inca desecretizat.

Departamentul pentru Proiecte de Infrastructura si Investitii Straine a publicat cateva documente din contractul cu Bechtel. Contractul initial nu a fost inca publicat

Departamentul pentru Proiecte de Infrastructura si Investitii Straine a publicat astazi, pe site-ul sau www. dpiis. ro), cateva documente declasificate referitoare la contractul dintre statul roman si Bechtel International Inc. Ordinul de desecretizare a contractului incheiat de autoritatile romane cu compania americana Bechtel a fost publicat in Monitorul Oficial, iar cele cateva mii de pagini ale documentului ar putea fi publicate pe site-ul Departamentului pentru Proiecte de Infrastructura si Investitii Straine pana la sfarsitul lunii iulie, a declarat pe 15 iulie ministrul delegat pentru Proiecte de Infrastructura si Investitii Straine, Dan Sova. Pe site au fost publicate, insa, doar niste contracte care modifica acordul initial semnat in 2003. Practic, contractul initial nu a fost inca desecretizat. Vom reveni cu amanunte.

Departamentul pentru Proiecte de Infrastructura si Investitii Straine a publicat cateva documente din contractul cu Bechtel

Departamentul pentru Proiecte de Infrastructura si Investitii Straine a publicat astazi, pe site-ul sau www. dpiis. ro), cateva documente declasificate referitoare la contractul dintre statul roman si Bechtel International Inc. Documentele sunt disponibile la adresa www. dpiis. ro, sectiunea Informatii publice. Ordinul de desecretizare a contractului incheiat de autoritatile romane cu compania americana Bechtel a fost publicat in Monitorul Oficial, iar cele cateva mii de pagini ale documentului ar putea fi publicate pe site-ul Departamentului pentru Proiecte de Infrastructura si Investitii Straine pana la sfarsitul lunii iulie, a declarat pe 15 iulie ministrul delegat pentru Proiecte de Infrastructura si Investitii Straine, Dan Sova. Pe site au fost publicate, insa, doar niste contracte care modifica acordul initial semnat in 2003. Practic, contractul initial nu a fost inca desecretizat. Vom reveni cu amanunte.

Sova: Acordul cu Bechtel a ajuns la 10 mld. ...

Ministrul delegat Dan Sova a declarat miercuri ca modificarile aduse in 2005 acordului cu americanii de la Bechtel au dus contractul la 10 miliarde de euro, insa o anexa la acordul de modificare din 2006 indica un nivel total de costuri de 2,2 miliarde euro, transmite Mediafax. Departamentul pentru Proiecte de Infrastructura si Investitii Straine, condus de Dan Sova, a publicat marti o serie de documente declasificate referitoare la contractul dintre statul roman si Bechtel International. Nu .

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2198 seconds )