Libnet.ro
UNICEF

14:30

Ce spun Sova si Boagiu despre contractul cu Bechtel.

România Liberă România Liberă,
Ce spun Sova si Boagiu despre contractul cu Bechtel.

Ministrul Dan Sova sustine ca desecretizarea contractului cu Bechtel, semnat in 2003, nu s-a facut pentru ca nu s-a gasit, la Ministerul Transporturilor, varianta originala, in replica, fostul ministru al Transporturilor Anca Boagiu precizand ca documentul se afla la etajul 2, camera 58, transmite Mediafax. Dan Sova a anuntat, miercuri, ca documentul original nu poate fi gasit, el aratand ca acesta este motivul pentru care contractul cu Bechtel nu a fost desecretizat si adaugand ca prevederile . continuă pe România Liberă

Sova a pierdut contractul Bechtel. Poate il gaseste mama lui?

Aseara pe DigiTV, in emisiunea lui Luca Niculescu, am asistat la un interviu halucinant cu ministrul Dan Sova care bate, cred, standardele oricum joase de emis bazaconii la metru patrat, in scadere continua la noi. Am auzit doua aberatii de baza, din care se ramifica altele mai mici. Prima: contractul Bechtel n-a putut fi desecretizat deci atentie presa, care ati scris ca s-a desecretizat; nu e real, sunt doar anexele de dupa 2005) deoarece nu gasim originalul la Ministerul Transporturilor.

Sova: Contractul Bechtel, nedesecretizat pentru ca nu s-a gasit originalul; Boagiu: E la camera 58

Ministrul Dan Sova sustine ca desecretizarea contractului cu Bechtel, semnat in 2003, nu s-a facut pentru ca nu s-a gasit, la Ministerul Transporturilor, varianta originala, in replica, fostul ministru al Transporturilor Anca Boagiu precizand ca.

Sova: Contractul Bechtel nu a fost nedesecretizat pentru ca nu s-a gasit originalul. Boagiu spune ca e la camera 58

Ministrul Dan Sova sustine ca desecretizarea contractului cu Bechtel, semnat in 2003, nu s-a facut pentru ca nu s-a gasit varianta originala la Ministerul Transporturilor, insa, fostul ministru Anca Boagiu, care a ocupat acest portofoliu in guvernarea PDL, a precizat ca documentul se afla la etajul 2, camera 58.

Sova: Contractul Bechtel nu a fost desecretizat pentru ca nu s-a gasit originalul. Boagiu spune ca e la camera 58

Ministrul Dan Sova sustine ca desecretizarea contractului cu Bechtel, semnat in 2003, nu s-a facut pentru ca nu s-a gasit varianta originala la Ministerul Transporturilor, insa fostul ministru Anca Boagiu, care a ocupat acest portofoliu in guvernarea PDL, a precizat ca documentul se afla la etajul 2, camera 58.

Anca Boagiu: Desecretizarea contractului Bechtel = praf in ochi marca SovaFenechiu. Sa prezinte contractul initial semnat de Adrian Nastase, precum si contractele de consultanta juridica, valoarea acestora si comisioanele incasate

Prim-vicepresedinte PDL Anca Boagiu cere guvernantilor sa faca publice, de urgenta, contractele semnate cu avocatii care au supervizat afacerea Bechtel si, mai ales, valoarea acestor contracte precum si comisioanele incasate. Potrivit Ancai Boagiu, desecretizarea anuntata de Guvern privind contractul incheiat de autoritatile romane cu compania americana Bechtel reprezinta praf in ochi marca SovaFenechiu.

ştiri din Politica

ştiri de la România Liberă

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2344 seconds )