Libnet.ro
UNICEF

08:30

Sova: Contractul Bechtel, nedesecretizat pentru ca nu s-a gasit originalul; Boagiu: E la camera 58

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Sova: Contractul Bechtel, nedesecretizat pentru ca nu s-a gasit originalul; Boagiu: E la camera 58

Ministrul Dan Sova sustine ca desecretizarea contractului cu Bechtel, semnat in 2003, nu s-a facut pentru ca nu s-a gasit, la Ministerul Transporturilor, varianta originala, in replica, fostul ministru al Transporturilor Anca Boagiu precizand ca. continuă pe Wall-Street Ro

Sova a pierdut contractul Bechtel. Poate il gaseste mama lui?

Aseara pe DigiTV, in emisiunea lui Luca Niculescu, am asistat la un interviu halucinant cu ministrul Dan Sova care bate, cred, standardele oricum joase de emis bazaconii la metru patrat, in scadere continua la noi. Am auzit doua aberatii de baza, din care se ramifica altele mai mici. Prima: contractul Bechtel n-a putut fi desecretizat deci atentie presa, care ati scris ca s-a desecretizat; nu e real, sunt doar anexele de dupa 2005) deoarece nu gasim originalul la Ministerul Transporturilor.

Sova: Contractul Bechtel nu a fost nedesecretizat pentru ca nu s-a gasit originalul. Boagiu spune ca e la camera 58

Ministrul Dan Sova sustine ca desecretizarea contractului cu Bechtel, semnat in 2003, nu s-a facut pentru ca nu s-a gasit varianta originala la Ministerul Transporturilor, insa, fostul ministru Anca Boagiu, care a ocupat acest portofoliu in guvernarea PDL, a precizat ca documentul se afla la etajul 2, camera 58.

Dan Sova: Contractul initial cu Bechtel nu a fost desecretizat pentru ca nu poate fi gasit

Contractul original semnat cu Bechtel in 2003 nu poate fi gasit, a declarat miercuri seara la Digi 24 ministrul pentru Marile Proiecte, Dan Sova. Ministrul sustine ca acesta este motivul pentru care documentul respectiv nu a fost desecretizat, insa prevederile sale vor fi publicate, imediat ce se va da de urma contractului. 65506;Nu am reusit la Ministerul Transporturilor sa se gaseasca varianta originala a contractului semnat. Desecretizarea se face pe contractul original. Contractul desecretizat publicat in 2006 e cel original din 2003, dar updatat cu actele aditionale din 2005. Nu s-a gasit varianta originala din 2003. [65506;] Anexele au aparut dupa 2005. Contractul a fost desecretizat in 200665506;, a afirmat Dan Sova.

Sova: Contractul semnat cu Bechtel este de negasit. Boagiu: E la etajul 2, camera 58

Dupa ce ministrul Dan Sova a anuntat ca desecretizarea contractului cu Bechtel, semnat in 2003, nu s-a facut pentru ca nu s-a gasit varianta originala, ci doar copii, Anca Boagiu, fost ministru al Transporturilo.

Sova: Contractul Bechtel nu a fost desecretizat pentru ca nu s-a gasit originalul. Boagiu spune ca e la camera 58

Ministrul Dan Sova sustine ca desecretizarea contractului cu Bechtel, semnat in 2003, nu s-a facut pentru ca nu s-a gasit varianta originala la Ministerul Transporturilor, insa fostul ministru Anca Boagiu, care a ocupat acest portofoliu in guvernarea PDL, a precizat ca documentul se afla la etajul 2, camera 58.

Ministrul Sova: Contractul original semnat cu Bechtel in 2003 este de negasit

Contractul incheiat cu compania americana Bechtel pentru autostrada Transilvania nu a fost inca publicat deoarece nu a fost gasita varianta originala, ci doar copii, a declarat miercuri seara, ministrul delegat.

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2088 seconds )