Libnet.ro
UNICEF

20:15

Dan Sova, reactie la afirmatiile lui Basescu privind acte de coruptie la Autostrada Comarnic-Brasov: O minciuna incalificabila

Adevărul Adevărul,
Dan Sova, reactie la afirmatiile lui Basescu privind acte de coruptie la Autostrada Comarnic-Brasov: O minciuna incalificabila

Fostul ministru al Transporturilor, Dan Sova, a comentat miercuri seara afirmatiile presedintelui Traian Basescu care a sustinut ca la Ministerul Transporturilor s-au comis acte de coruptie, catalogand cele sustinute de seful statului drept o minciuna incalificabila. continuă pe Adevărul

Dan Sova redevine purtator de cuvant al PSD, functie din care a fost demis dupa ce a negat Holocaustul evreilor din Romania

Premierul Victor Ponta a anuntat marti ca, dupa plecarea de la conducerea Ministerului Transporturilor, Dan Sova va fi purtatorul de cuvant al PSD, functie pe care, de altfel a detinut-o timp de 10 zile in 2012, si din care a fost demis in urma unor afirmatii controversate privind Holocaustul evreilor din Romania.

Ministrul Transporturilor, Dan Sova, aproape de a demisiona

Ministrul Transporturilor, Dan Sova, ar putea demisiona din functie. Sova va sustine astazi o conferinta de presa. in presa, au aparut informatii ca Dan Sova va demisiona, pentru a se.

Dan Sova va fi noul purtator de cuvant al PSD

Dan Sova va fi purtator de cuvant al PSD, dupa demisia de ieri de la Ministerul Transporturilor, si poate reveni in functia de ministru dupa alegerile prezidentiale din noiembrie, a declarat premierul Victor.

Dan Sova: Am convingerea ca Victor Ponta va fi candidatul PSD la presedintie

Ministrul demisionar al Transporturilor, Dan Sova, se declarat convins, intr-un interviu acordat Agerpres, ca Victor Ponta va fi candidatul PSD pentru alegerile prezidentiale din toamna acestui an.

Bilantul catastrofal al lui Dan Sova la Infrastructura

Timp de 18 luni, Dan Sova a detinut fraiele infrastructurii de autostrazi in Romania, iar in ultimele cinci luni a condus si intregul minister al Transporturilor. Marti si-a anuntat demisia. In urma sa raman zeci de proiecte controversate, autostrazi cu probleme si termene depasite, un nivel dezastruos la absorbtia europeana in acest an si tronsoane de autostrazi si drumuri blocate sau tergiversate birocratic. In plus, a reusit sa inaugureze doar autostrazile incepute de ministrii dinaintea sa. Ca o performanta negativa amintim finalizarea a 10 km de autostrada care nu pot fi folositi nici acum pentru ca se termina brusc in camp.

Dan Sova a demisionat din functia de ministru al Transporturilor

Dan Sova si-a anuntat demisia din functia de ministru al Transporturilor, dupa aproape patru luni de mandat. El a fost numit in martie ministru dupa iesirea PNL de la guvernare si a condus anterior Departamentul pentru Proiecte de Infrastructura si.

Dan Sova demisioneaza din functia de ministru al Transporturilor

Update 15. 05 - Dan Sova a anuntat, marti, ca demisioneaza din functia de ministru al Transporturilor, dupa aproape patru luni de mandat. El a fost numit in luna martie ministru al Transporturilor.

VIDEO Dan Sova demisioneaza din functia de ministru al Transporturilor

Dan Sova a anuntat marti ca va demisiona din functia de ministru al Transporturilor, precizand ca singurul motiv este acela de a se afla in prima linie a bataliei electorale care urmeaza pentru functia de presedinte al Romaniei.

Grupul de la Cluj vrea in Guvern. Ioan Rus se pregateste sa preia Ministerul Transporturilor de la Dan Sova

Ioan Rus, fostul ministru de Interne, ar putea prelua portofoliul Transporturilor, dupa ce Dan Sova foto) isi va anunta demisia, au declarat surse din PSD pentru Gandul . Ioan Rus a fost ministru de Interne in timpul guvernarii lui Adrian Nastase.

Surse: Dan Sova va fi schimbat de la Transporturi. Ioan Rus ar putea sa-l inlocuiasca

Dan Sova va fi schimbat de la Ministerul Transporturilor, potrivit unor surse din PSD citate de mai multe televiziuni de stiri si ziare. In locul sau este vehiculat numele clujeanului Ioan Rus, fost ministru la interne. Potrivit surselor din partid, Sova ar urma sa fie schimbat de la Transporturi dupa ce mai multi colegi s-ar fi aratat nemultumiti de prestatia ministrului in timpul negocierilor cu FMI, dar si din cauza intarzierilor la proiectul Comarnic-Brasov.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,224 seconds )