Libnet.ro
UNICEF

12:30

Dan Voiculescu, la IPJ Ilfov: Nu sunt de acord cu prescrierile, prefer sa fiu judecat (VIDEO)

B1 B1,
Dan Voiculescu, la IPJ Ilfov: Nu sunt de acord cu prescrierile, prefer sa fiu judecat (VIDEO)

Dan Voiculescu a mers, marti, la Inspectoratul Judetean de Politie Ilfov, unde trebuie sa se prezinte zilnic, conditie a controlului judiciar sub care a fost pus in dosarul de santaj, relateaza B1 TV. Aici,. continuă pe B1

Dan Voiculescu, din nou la IPJ Ilfov, obligatie stabilita prin controlul judiciar

Dan Voiculescu, cercetat in dosarul privatizarii Institutului de Cercetare Alimentara ICA), a mers din nou la Politia Ilfov, fiind obligat sa se prezinte conform obligatiilor stabilite prin controlul judiciar. Masura a fost luata in cazul sau in.

Dan Voiculescu merge la Tribunalul Bucuresti pentru contestatia controlului judiciar, dupa ce a trecut pe la IPJ Ilfov

Tribunalul Bucuresti judeca, marti, contestatia lui Dan Voiculescu la masura controlului judiciar dispusa de procurorii anticoruptie in dosarul in care este acuzat de santaj.

Dan Voiculescu: Eu sunt pregatit pentru orice. Am intrat intr-o batalie, asa e in batalii

Dan Voiculescu a declarat, sambata dimineata, de la sediul IPJ Ilfov, ca nu considera o haituire ce i se intampla in ultima perioada si ca nu are nimic de reprosat procurorului. Nu e nicio.

Dan Voiculescu, a treia zi la Politie: Nu am niciun fel de emotii (VIDEO)

Dan Voiculescu a ajuns pentru a treia oara la sediul IPJ Ilfov. El a stat foarte putin cu politistii, dupa nici cinci minute parasind institutia. N-am niciun fel de emotii, sunt constient ca am intrat intr-o.

Dan Voiculescu spune ca schimbarea incadrarii juridice nu inseamna ca scapa automat de pedeapsa

Dan Voiculescu a fost si in aceasta dimineata la sediul IPJ Ilfov. Presedintele fondator al Partidului Conservator spune ca schimbarea incadrarii juridice nu inseamna ca scapa automat de.

Dan Voiculescu: L-am cunoscut pe Nelu Iordache acum 20 de ani, dar nu am discutat afaceri cu el

Dan Voiculescu, care s-a prezentat marti dimineata la IPJ Ilfov, a spus din nou ca, desi l-a cunoscut acum 20 de ani pe Nelu Iordache, el nu ar fi discutat afaceri cu acesta.

Dan Voiculescu: Monica Macovei a fost procuror in perioada comunista

Dan Voiculescu, care s-a prezentat marti dimineata la IPJ Ilfov, a spus despre europarlamentarul Monica Macovei ca a fost procuror comunist. De asemenea, el a declarat din nou ca nu ar fi facut afaceri cu Nelu Iordache.

Dosarul ICA. Dan Voiculescu ar putea fi audiat luni de magistratii Curtii de Apel Bucuresti. Acesta s-a dus si azi la IPJ Ilfov

Dan Voiculescu este asteptat, luni, la Curtea de Apel Bucuresti, unde magistratii judeca un nou termen al dosarului ICA in care omul de afaceri este acuzat de privatizarea frauduloasa a Institutului pentru Cercetari Alimentare. La termenul anterior, judecatorii au anuntat ca pe 7 iulie ar urma sa fie audiati inculpatii, iar aparatorii acestora ar trebui sa expuna pledoariile finale.

Dan Voiculescu, din nou la Politia Ilfov: Nu am emotii pentru maine. Am intrat intr-o batalie cu Basescu si trebuie sa imi asum riscurile

Dan Voiculescu s-a prezentat, duminica dimineata, la sediul Inspectoratului de Politiei al Judetului Ilfov, asa cum prevede procedura controlului judiciar. Procurorii au dispus aceasta masura, omul de afaceri fiind acuzat ca ar fi santajat trei patroni de firme carora le-ar fi cerut bani, sumele primite fiind acoperite prin contracte de publicitate.

Dan Voiculescu: Pe Nelu Iordache l-am cunoscut acum 20 de ani si de atunci nu l-am mai vazut. Am cerut stramutarea dosarului pentru ca e presiune pe CAB

Dan Voiculescu s-a prezentat din nou, sambata dimineata, la sediul Politiei Ilfov, in urma instituirii masurii de cercetare sub control judiciar, impusa de DNA. Doi denuntatori au spus ca mi-au dat mie.

ştiri de la B1

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2477 seconds )