Libnet.ro
UNICEF

06:00

Dan Voiculescu: Monica Macovei a fost procuror in perioada comunista

Adevărul Adevărul,
Dan Voiculescu: Monica Macovei a fost procuror in perioada comunista

Dan Voiculescu, care s-a prezentat marti dimineata la IPJ Ilfov, a spus despre europarlamentarul Monica Macovei ca a fost procuror comunist. De asemenea, el a declarat din nou ca nu ar fi facut afaceri cu Nelu Iordache. continuă pe Adevărul

Dan Voiculescu: Monica Macovei a fost procuror in perioada comunista

Dan Voiculescu a spus despre europarlamentarul Monica Macovei ca a fost procuror comunist. De asemenea, el a declarat din nou ca nu ar fi facut afaceri cu Nelu Iordache.

Monica Macovei sustine ca a fost agresata fizic de Dan Voiculescu: Varanu' a fost agresiv, m-a inghesuit intr-un colt, ca sa schimb o lege

Europarlamentarul PDL Monica Macovei, fost ministru al Justitiei, sustine ca a fost agresata fizic de catre Voiculescu pe cand liderul de onoare al PC era senator, iar Macovei era ministru. In Senat, Varanu' m-a inghesuit si a fost agresiv. S-a lipit de mine la propriu, intr-un colt unde m-a bagat, ca sa schimb o lege. A fost foarte agresiv si fizic, a declarat Monica Macovei la B1 Tv, potrivit Stiripesurse. ro.

Monica Macovei il acuza pe Dan Voiculescu de agresiune. Fondatorul PC: E o nedreptate, e un procuror comunist (VIDEO)

Fostul Ministru al justitiei, Monica Macovei, actualmente europarlamentar PDL il acuza pe Dan Voiculescu de agresiune. Macovei sustine ca a fost agresata fizic de catre Voiculescu pe cand liderul de onoare al PC.

Monica Macovei il acuza pe Dan Voiculescu de agresiune fizica: M-a luat de maini si m-a impins intr-un colt. Fondatorul PC: E un procuror comunist (VIDEO)

Fostul Ministru al justitiei, Monica Macovei, actualmente europarlamentar PDL il acuza pe Dan Voiculescu de agresiune. Macovei sustine ca a fost agresata fizic de catre Voiculescu pe cand liderul de onoare al PC.

VIDEO UPDATE Dan Voiculescu: Par foarte dur, dar sunt foarte sensibil/ Doamna Macovei trebuie sa raspunda pentru defaimarea tarii

Dan Voiculescu a declarat luni dimineata, inainte sa mearga la termenul de la Curtea de Apel Bucuresti unde se judeca dosarul ICA, ca este un om sensibil, desi pare dur si ermetic. El a anuntat ca Monica Macovei va trebui sa raspunda in justitie pentru defaimarea tarii, dupa ce europarlamentarul PDL a afirmat ca a fost agresata fizic de Voiculescu.

Antena 3 acuza o propaganda fascista la adresa sa, Mihai Gadea se declara monarhist iar Mircea Badea a ales doua porecle pentru Monica Macovei si Traian Basescu

Antena 3 a acuzat, in emisiunea lui Mihai Gadea Sinteza Zilei, existenta unei propagande fasciste impotriva sa. Intr-o emisiune in care a fost prezentata dovada firii razbunatoare a presedintelui Traian Basescu, de-a lungul mandatelor sale la Cotroceni, si in care a fost invocat in special mitingul politistilor de la Palatul Cotroceni, cand s-a scandat Iesi afara, javra ordinara, Mihai Gadea, care s-a declarat monarhist, a afirmat ca prin noul dosar al lui Dan Voiculescu se incearca de fapt camuflarea cazului Mircea Basescu - Bercea Mondial.

Dan Voiculescu: Macovei va raspunde pentru defaimarea Romaniei

Presedintele fondator al PC, Dan Voiculescu, a anuntat, luni, ca urmeaza un proces impotriva Monicai Macovei, pentru defaimarea Romaniei si sumbinarea economiei nationale. Actiunea vine dupa ce fostul.

Dan Voiculescu: Va fi un proces impotriva lui Macovei. Ea va raspunde pentru defaimarea Romaniei

Presedintele fondator al PC, Dan Voiculescu, a anuntat, luni, ca urmeaza un proces impotriva Monicai Macovei, pentru defaimarea Romaniei si subminarea economiei nationale. Actiunea vine dupa ce fostul.

Dan Voiculescu: Eu sunt pregatit pentru orice. Am intrat intr-o batalie, asa e in batalii

Dan Voiculescu a declarat, sambata dimineata, de la sediul IPJ Ilfov, ca nu considera o haituire ce i se intampla in ultima perioada si ca nu are nimic de reprosat procurorului. Nu e nicio.

Dan Voiculescu, din nou la IPJ Ilfov, obligatie stabilita prin controlul judiciar

Dan Voiculescu, cercetat in dosarul privatizarii Institutului de Cercetare Alimentara ICA), a mers din nou la Politia Ilfov, fiind obligat sa se prezinte conform obligatiilor stabilite prin controlul judiciar. Masura a fost luata in cazul sau in.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2101 seconds )