Libnet.ro
UNICEF

01:06

Dan Voiculescu, din nou la Politia Ilfov: Nu am emotii pentru maine. Am intrat intr-o batalie cu Basescu si trebuie sa imi asum riscurile

Adevărul Adevărul,
Dan Voiculescu, din nou la Politia Ilfov: Nu am emotii pentru maine. Am intrat intr-o batalie cu Basescu si trebuie sa imi asum riscurile

Dan Voiculescu s-a prezentat, duminica dimineata, la sediul Inspectoratului de Politiei al Judetului Ilfov, asa cum prevede procedura controlului judiciar. Procurorii au dispus aceasta masura, omul de afaceri fiind acuzat ca ar fi santajat trei patroni de firme carora le-ar fi cerut bani, sumele primite fiind acoperite prin contracte de publicitate. continuă pe Adevărul

Dan Voiculescu, a treia zi la Politie: Nu am niciun fel de emotii (VIDEO)

Dan Voiculescu a ajuns pentru a treia oara la sediul IPJ Ilfov. El a stat foarte putin cu politistii, dupa nici cinci minute parasind institutia. N-am niciun fel de emotii, sunt constient ca am intrat intr-o.

Dan Voiculescu: Pe Nelu Iordache l-am cunoscut acum 20 de ani si de atunci nu l-am mai vazut. Am cerut stramutarea dosarului pentru ca e presiune pe CAB

Dan Voiculescu s-a prezentat din nou, sambata dimineata, la sediul Politiei Ilfov, in urma instituirii masurii de cercetare sub control judiciar, impusa de DNA. Doi denuntatori au spus ca mi-au dat mie.

Dan Voiculescu: Eu sunt pregatit pentru orice. Am intrat intr-o batalie, asa e in batalii

Dan Voiculescu a declarat, sambata dimineata, de la sediul IPJ Ilfov, ca nu considera o haituire ce i se intampla in ultima perioada si ca nu are nimic de reprosat procurorului. Nu e nicio.

Dan Voiculescu a mers la Politie pentru controlul judiciar: Avocatii contesta interdictia de a parasi tara (VIDEO)

Dan Voiculescu a mers, vineri, la sediul Politiei Ilfov, in urma instituirii masurii de cercetare sub control judiciar, impusa de DNA. Fondatorul PC a ajuns la Politie in jurul orei 13:30 si a plecat dupa.

Dan Voiculescu, chemat la sediul DNA intr-un nou dosar

Dan Voiculescu s-a prezentat joi dupa-amiaza la sediul DNA, pentru a fi chestionat de procurori in legatura cu un nou dosar, transmite B1 TV. La ora transmiterii acestei stiri, nu se cunosc motivele exacte pentru.

Dan Voiculescu, la Politie pentru controlul judiciar: Avocatii contesta interdictia de a parasi tara (VIDEO)

Dan Voiculescu contesta controlul judiciar, impus de Directia Nationala Anticoruptie, joi, intr-un nou dosar in care este acuzat de santaj. Voiculescu contesta interdictia de a parasi tara, prevazuta de.

Dan Voiculescu s-a ales cu un nou dosar: santaj pentru contracte de publicitate

Procurorii din cadrul Directiei Nationale Anticoruptie Sectia de combatere a coruptiei au dispus punerea in miscare a actiunii penale si luarea masurii controlului judiciar, incepand cu data de 3 iulie 2014, fata de Dan Voiculescu, in sarcina.

REVISTA PRESEI: Dan Voiculescu, cercetat pentru santaj dupa ce ar fi cerut si primit taxa de protectie

Adevarul deschide editia electronica de vineri cu un material despre un nou dosar pe numele lui Dan Voiculescu, acuzat ca ar fi primit 900. 000 de euro ca taxa de protectie. Jurnalul vorbeste despre un complet teleghidat in dosarul Telepatia. Gandul scrie despre subiectele si baremul la BAC pentru probele de geografie si biologie. Capital ne arata cum ii putem reclama pe teparii din asigurari. Evenimentul Zilei anunta ca un director la CFR Marfa este cercetat pentru furt din Tezaurul Romaniei. Iar Hotnews inchide revista presei de vineri cu un subiect despre Mircea Diaconu si decizia Curtii Constitutionale in privinta sa.

Dan Voiculescu, pus sub control judiciar, intr-un nou dosar in care este acuzat de santaj (VIDEO)

Dan Voiculescu a fost pus sub control judiciar, joi, intr-un nou dosar in care este acuzat de santaj, potrivit unui comunicat al Directiei Nationale Anticoruptie DNA). Procurorii din cadrul Directiei.

VIDEO Dan Voiculescu, cercetat sub control judiciar intr-un nou dosar de santaj. El ar fi amenintat oameni de afaceri cu campanii de discreditare daca nu vor incheia contracte de publicitate cu trustul sau de presa

Dan Voiculescu este cercetat de procurorii anticoruptie, sub control judiciar, pentru infractiunea de santaj prin constrangere in scopul dobandirii, in mod injust, a unui folos patrimonial 7 acte materiale), anunta DNA intr-un comunicat difuzat joi seara. Potrivit procurorilor, Voiculescu a amenintat direct, sau prin intermediari, oameni de afaceri si administratori a trei companii ca, in situatia in care nu vor incheia contracte de publicitate cu trustul de presa pe care in fapt il conduce, va declansa o agresiva campanie de discreditare.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2138 seconds )