Libnet.ro
UNICEF

23:45

Dana Brooke, sexy de Anul Nou

România Liberă România Liberă,
Dana Brooke, sexy de Anul Nou

Luptatoarea americana Dana Brooke si-a luat ramas bun de la anul care tocmai a trecut pozand seducat. continuă pe România Liberă

Donald Trump, mesaj bizar de Anul Nou. Ce a putut dezvalui despre covid-19 inainte de miezul noptii

Ce mesaj le-a transmis Donald Trump celor care l-au sustinut in primul sau mandat? Ce a putut sa dezvaluie fostul presedinte al Statelor Unite ale Americii despre COVID-19 inainte de miezul noptii? Ce a dezvaluit Donald Trump despre COVID-19 inainte de Anul Nou? Donald Trump vine aduce un nou val de controverse! in mesajul de .

Petrecere de Anul Nou, sparta de politisti. Oamenii legii au aplicat 11 amenzi

O petrecere cu zeci de persoane data in ziua de Anul Nou a fost intrerupta de politisti in comuna Bixad. Acestia au aplicat 11 sanctiuni contraventionale.

Petrecere ilegala de Anul Nou in Bretania. Toate caile de acces pentru vehicule, blocate de politie

Aproximativ 2. 500 de persoane au participat la o petrecere ilegala de Anul Nou intr-un depozit parasit din nord-vestul Frantei si s-au confruntat violent cu politia, joi, iar evenimentul a continuat vineri noapte, relateaza presa franceza.

Coronavirus: Franta extinde intervalul orar al interdictiei de circulatie in 15 departamente Incidente in noaptea de Anul Nou

Franta va extinde intervalul orar al interdictiei de circulatie in 15 departamente ale tarii pentru a combate raspandirea Covid-19, au anuntat vineri autoritatile franceze, care au confirmat mai multe incidente petrecute in noaptea de Anul Nou, printre care o petrecere ilegala cu mii participanti si un deces din cauza folosirii neglijente a focurilor de artificii.

Mesajul Papei Francisc de Anul Nou: Pe langa un vaccin pentru corp, avem nevoie de un vaccin pentru suflet. Va fi un an bun daca ne ingrijim unii de altii

Papa Francisc a transmis, in mesajul sau de Anul Nou, ca in 2021, oamenii au nevoie nu doar de un vaccin pentru corp, ci si de unul pentru suflet, iar noul an va fi unul bun daca ne ingrijim unii de altii.

FRANTA: Aproximativ 2.500 de persoane au participat la o petrecere ilegala de Anul Nou

Aproximativ 2. 500 de persoane au participat la o petrecere ilegala de Anul Nou intr-un depozit parasit din nord-vestul Frantei si s-au confruntat violent cu politia, au anuntat vineri autoritatile, care s-au aratat ingrijorate cu privire la posibilitatea ca in urma evenimentului sa creasca numarul de contaminari cu SARS-CoV-2, scrie News.

in mesajul de Anul Nou, papa Francisc i-a indemnat pe crestini sa aiba grija unii de altii

Papa Francisc anuntat in mesajul sau de Anul Nou, ca 2021 va fi un an bun, daca oamenii vor avea grija unii de altii si a subliniat ca, pe langa un vaccin impotriva noului coronavirus, omenirea are nevoie de un vaccin pentru suflet.

Ultimul mesaj de Anul Nou al Angelei Merkel in calitate de cancelar. Ce le-a transmis nemtilor

Angela Merkel a spus in ultimul sau discurs de Anul Nou in calitate de cancelar german ca 2020 a fost de departe cel mai dificil din cei 15 ani de cand se afla in fruntea Germaniei. Ea a spus totusi ca inceputul vaccinarii impotriva COVID-19 face din 2021 un an al sperantei.

Doctorul Musta, in mesajul de Anul Nou: Nu pot sa le multumesc celor care m-au jignit. Lupta mea va continua

Intr-o postare pe grupul de Facebook City Doctors, infiintat la inceputul pandemiei, doctorul Virgil Musta, de la Spitalul de Boli Infectioase Victor Babes din Timisoara, a transmis un mesaj de Anul Nou.

FOTO Agnieszka Radwanska si postarea de Anul Nou - Cum arata actuala mamica, fosta ocupanta a locului 2 WTA

S-a retras din tenisul profesionist de peste doi ani, iar intre timp a devenit si mama a nascut pe 28 iulie 2020 un baietel, Jakub). Agnieszka Radwanska a postat o fotografie pe Instragram si le-a urat tuturor fanilor sai sa aiba parte de un an nou fericit.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2314 seconds )