Libnet.ro
UNICEF

20:15

Petrecere ilegala de Anul Nou in Bretania. Toate caile de acces pentru vehicule, blocate de politie

Adevărul Adevărul,
Petrecere ilegala de Anul Nou in Bretania. Toate caile de acces pentru vehicule, blocate de politie

Aproximativ 2. 500 de persoane au participat la o petrecere ilegala de Anul Nou intr-un depozit parasit din nord-vestul Frantei si s-au confruntat violent cu politia, joi, iar evenimentul a continuat vineri noapte, relateaza presa franceza. continuă pe Adevărul

FRANTA: Aproximativ 2.500 de persoane au participat la o petrecere ilegala de Anul Nou

Aproximativ 2. 500 de persoane au participat la o petrecere ilegala de Anul Nou intr-un depozit parasit din nord-vestul Frantei si s-au confruntat violent cu politia, au anuntat vineri autoritatile, care s-au aratat ingrijorate cu privire la posibilitatea ca in urma evenimentului sa creasca numarul de contaminari cu SARS-CoV-2, scrie News.

Fortele de ordine catalane au oprit, dupa 40 de ore, o petrecere ilegala din regiunea Barcelona

Fortele de ordine catalane au inceput sambata, la pranz, operatiunea de evacuare a unui spatiu abandonat din Llinars del Vall and 232;s Barcelona), unde incepand cu seara de joi avea loc o petrecere de Anul Nou la care se adunasera peste 200 de persoane din diverse tari europene.

Petrecere de Anul Nou, sparta de politisti. Oamenii legii au aplicat 11 amenzi

O petrecere cu zeci de persoane data in ziua de Anul Nou a fost intrerupta de politisti in comuna Bixad. Acestia au aplicat 11 sanctiuni contraventionale.

2500 de participanti la o petrecere ilegala de Revelion au sfidat autoritatile in Franta

Aproximativ 2. 500 de tineri au participat la o petrecere ilegala de Anul Nou in nord-vestul Frantei,.

Coronavirus: Franta extinde intervalul orar al interdictiei de circulatie in 15 departamente Incidente in noaptea de Anul Nou

Franta va extinde intervalul orar al interdictiei de circulatie in 15 departamente ale tarii pentru a combate raspandirea Covid-19, au anuntat vineri autoritatile franceze, care au confirmat mai multe incidente petrecute in noaptea de Anul Nou, printre care o petrecere ilegala cu mii participanti si un deces din cauza folosirii neglijente a focurilor de artificii.

Vladimir Putin isi indeamna concetatenii, in mesajul de Anul Nou, la incredere in sine si coeziune

Presedintele rus Vladimir Putin si-a indemnat concetatenii, in mesajul de Anul Nou, la incredere in sine si coeziune, in contextul pandemiei cu noul coronavirus, declarandu-se la randul sau convins ca rusii vor reusi sa treaca peste toate.

Mesaje de Anul Nou 2021. Urari si felicitari de Anul nou

Trecerea intr-un nou an este un prilej pentru a transmite mesaje, urari si felicitari de La multi ani! celor apropiati de Anul Nou. Mai sunt cateva ore pana la Revelion si trecerea in anul nou 2021, iar imaginatia poate fi pusa la incercare cand trebuie sa alegem urarile si felicitarile pe care sa le trimitem. Cum anul acesta Sarbatorile de iarna au loc in conditii speciale din cauza coronavirusului, o metoda la indemana pentru a-i bucura pe cei dragi este transmiterea de mesaje, urari si felicitari de Anul Nou si de Revelion.

Mesaje de Anul Nou pentru Whatsapp, Facebook, SMS. 63 de urari alese

Un prilej pentru a trimite mesaje persoanelor dragi din viata noastra, este sfarsitul de an. De Anul Nou putem trimite mesaje colegilor, prietenilor si familiei, pe Whatsapp si Facebook si SMS. Iata 63 de idei de mesaje de Anul Nou pentru cei care nu au inspiratie. 63 de mesaje de Anul Nou de trimis pe .

Donald Trump, mesaj bizar de Anul Nou. Ce a putut dezvalui despre covid-19 inainte de miezul noptii

Ce mesaj le-a transmis Donald Trump celor care l-au sustinut in primul sau mandat? Ce a putut sa dezvaluie fostul presedinte al Statelor Unite ale Americii despre COVID-19 inainte de miezul noptii? Ce a dezvaluit Donald Trump despre COVID-19 inainte de Anul Nou? Donald Trump vine aduce un nou val de controverse! in mesajul de .

Raed Arafat, mesaj de Anul Nou: Anul 2020 ne va marca viata mult timp inainte

Raed Arafat, seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, a transmis, intr-o postare pe Facebook, un mesaj de Anul Nou in care a explicat ca anul 2020 ne va marca viata mult timp de acum inainte.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2099 seconds )