Libnet.ro
UNICEF

18:45

Dana Budeanu dezvaluie topul celor cinci fatalai din politica romaneasca. Pe ce loc se afla Nicusor Dan

Playtech Playtech,
Dana Budeanu dezvaluie topul celor cinci fatalai din politica romaneasca. Pe ce loc se afla Nicusor Dan

Dana Budeanu este vestita pentru modul sau direct in care spune lucrurilor pe nume, indiferent daca acest lucru ar putea deranja. in urma cu putin timp, criticul de moda a creat un top rapid al primilor cinci politicieni pe care ii considera fatalai, adica crescuti precum o fata, asa cum a explicat aceasta. Politicienii pe . continuă pe Playtech

Dana Budeanu a facut un top fatalai din politica. Cine ocupa primul loc

Dana Budeanu a vorbit intr-o emisiune TV despre termenul fatalai pe care il foloseste deseori in vlog-urile sale. Creatoarea de mod a explicat ca acest cuvant este preluat de la mama sa si se refera la barbatii care au un comportament efeminat.

Dana Budeanu il pune la zid pe Vlad Voiculescu. Mesaj transant pentru ministrul Sanatatii

Scandalul din jurul tragediei de la spitalul Matei Bals continua. Multi au inca, in memoria colectiva, tragedia de la Pitra Neamt si de la Colectiv. Printre cei care blamau atunci sistemul de sanatate era si actualul ministru Vlad Voiculescu. Astazi, din postura de Ministru al Sanatatii, pare a fi incapabil sa gestioneze situatia. iar acuzatiile .

Topul celor mai betive tari. Ce loc ireal ocupa Romania, vasluienii vor fi socati

Nu e un secret pentru nimeni faptul ca romanilor le place sa bea cate un pahar, din cand in cand. Unii isi ineaca amarul dupa o iubire pierduta, altii sarbatoresc o reusita pe plan profesional, insa cei mai multi consuma bauturi alcoolice sub forma unei conventii sociale, atunci cand se intalnesc cu prieteni buni, pe .

ştiri de la Playtech

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2063 seconds )