Libnet.ro
UNICEF

09:30

Dana Budeanu il pune la zid pe Vlad Voiculescu. Mesaj transant pentru ministrul Sanatatii

Playtech Playtech,
Dana Budeanu il pune la zid pe Vlad Voiculescu. Mesaj transant pentru ministrul Sanatatii

Scandalul din jurul tragediei de la spitalul Matei Bals continua. Multi au inca, in memoria colectiva, tragedia de la Pitra Neamt si de la Colectiv. Printre cei care blamau atunci sistemul de sanatate era si actualul ministru Vlad Voiculescu. Astazi, din postura de Ministru al Sanatatii, pare a fi incapabil sa gestioneze situatia. iar acuzatiile . continuă pe Playtech

Gabriela Firea, mesaj pentru Vlad Voiculescu: Dovediti cu fiecare declaratie ca sunteti prost informat si prost, in general! Nu mai dati vina pe Mercur retrograd

Senatoarea PSD Gabriela Firea, fost Primar General al Capitalei, a spus despre ministrul Sanatatii, Vlad Voiculescu, faptul ca da vina pe Mercur retrograd, se face de ras, are o prestatie lamentabila, ca are st.

Dana Budeanu a facut un top fatalai din politica. Cine ocupa primul loc

Dana Budeanu a vorbit intr-o emisiune TV despre termenul fatalai pe care il foloseste deseori in vlog-urile sale. Creatoarea de mod a explicat ca acest cuvant este preluat de la mama sa si se refera la barbatii care au un comportament efeminat.

Iubita ministrului Vlad Voiculescu, despre incendiul de la Matei Bals: Sistemul nu a pus cetateanul vulnerabil pe primul loc

Laura Stefanut, fosta jurnalista si iubita actualului Ministru al Sanatatii, Vlad Voiculescu, a scris un mesaj pe o retea pe socializare, chiar dupa incendiul de la Matei Bals. Aceasta a facut referire la frigul din spitale si experienta personala legata de institutul in care opt dintre pacientii internati si-au pierdut viata, ca umare a incendiului de vineri.

Ce a facut George Simion de la AUR la intalnirea cu Vlad Voiculescu: Sunt socat

In urma cu doua zile a fost protest spontan in strada cu AUR. Gruparea politica cerea demisia ministrului Vlad Voiculescu, ca urmare a tragediei de la Institutul Matei Bals. George Simion, liderul partidului, s-a intalnit ulterior cu oficialul. Cei doi au discutat despre conditiile precare din sistemul de sanatate si despre cei culpabili pentru drama .

Florin Roman, un nou atac la adresa lui Vlad Voiculescu: Nu lucreaza nimic

Deputatul PNL Florin Roman a lansat un atac la adresa ministrului Sanatatii Vlad Voiculescu, pe care il compara cu fostul ministru PNL Nelu Tataru. Acesta explica ca lui Voiculescu ii lipsesc abilitatile de manager si il acuza ca nu lucreaza nimic in ce priveste activitatea de ministru.

Vlad Voiculescu: Nimeni din Ministerul Sanatatii nu a vazut nicio versiune, nici macar una intermediara, a raportului privind incendiul de la Piatra Neamt. Maine avem o prima versiune a raportului

Ministrul Sanatatii, Vlad Voiculescu, a anuntat ca nimeni din minister nu a vazut raportul oficial al incendiului de la Spitalul Judetean Neamt, nici macar o varianta intermediara a acestuia, documentul urmand a fi primit in cursul zilei de marti. Voiculescu considera ca documentul despre cauzele incidentului de la Piatra Neamt este important nu doar pentru a stabilii responsabilii, ci si pentru a evita astfel de evenimente in viitor.

VLAD VOICULESCU: Construirea spitalelor regionale - accelerata

Ministrul Sanatatii, Vlad Voiculescu, a declarat luni ca proiectele referitoare la construirea spitalelor regionale de la Iasi, Cluj si Craiova vor fi accelerate, subliniind ca este nevoie de investitii in spitalele vechi care sa aiba cap si coada, conform Agerpres.

Vlad Voiculescu: La Institutul Matei Bals, fie a fost o problema cu comportamentul cuiva de acolo, fie a fost o problema de investitii prost facute. Streinu-Cercel a fost manager vreo 28 de ani

Vlad Voiculescu a declarat ca nu isi va prezenta demisia, in urma tragediei de la Institutul Matei Bals pentru ca acolo fie a fost o problema cu comportamentul cuiva de acolo, fie a fost o problema de investitii prost facute, respectiv investitii care nu au fost facute, dar asta nu are legatura nici macar cu Ministerul Sanatatii. Daca a fost o problema legata de o investitie facuta prost sau nefacuta, problema este, de asemenea, la PSD, a mai spus Voiculescu adaugand ca Streinu-Cercel, membru de frunte al PSD, a fost managerul spitalului pentru vreo 28 de ani.

VLAD VOICULESCU: Oamenii sa aiba in continuare incredere sa mearga la spital

Ministrul Sanatatii Vlad Voiculescu recomanda ca oamenii sa aiba in continuare incredere sa mearga la spital, chiar si dupa incendiul de la Institutul Matei Bals, dar sa aiba grija, pentru ca cel putin teoretic nu e exclus ca o cauza sa fie comportamentul unui pacient, precizand insa ca nu are nicio informatie clara cu privire la cauza incendiului.

Florin Roman, catre Vlad Voiculescu si Cristian Ghinea: Lasati greaua mostenire si treceti la munca! Nu mai avem timp de pierdut cu stampile aruncate pe pereti

Deputatul PNL Florin Roman le-a cerut ministrilor USR-PLUS de la Sanatate si Investitii si Proiecte Europene, Vlad Voiculescu, respectiv Cristian Ghinea, sa se apuce de treaba deoarece nu mai avem timp de.

ştiri de la Playtech

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2117 seconds )